Forumda yöneticiyle sevgili olma durumu

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Neden olunmasin ? Sadece yüz göz olmamak adına biraz geride yaşanmalı diye düşünüyorum ben

Yönetici diilsin karşim sorun orda sjsjs

İlişki yaşayan taraflar bekar değilse ve aşık olmadan yaşanılan tüm ilişkilere karşıyım. İster sanal olsun ister reel.. Çıkar ön plandaysa o ilişki en kısa zamanda bitecektir.. Reelde böyle bir ilişkiyi 2 taraf yaşar, ayrılma kararını verdiklerinde kimse etkilenmez ama forumlarda herkes duyar öğrenir, iletişimlerinde ikinci üçüncü şahıslarda söz hakkı edinmişse ayrıldıklarında rezil olurlar.​

bir süredir yazılıp çiziliyor. konuyla ilgili konuşuluyor. bize de 'doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. demek ki hissediyorlar. belki de haklılar. evet doğru, no pasaran ile uzun bir süredir sevgiliyiz. çok mutluyum. sizlerle de paylaşmak istedim.

bir süredir yazılıp çiziliyor. konuyla ilgili konuşuluyor. bize de 'doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. demek ki hissediyorlar. belki de haklılar. evet doğru, no pasaran ile uzun bir süredir sevgiliyiz. çok mutluyum. sizlerle de paylaşmak istedim.
ne zaman bir sevgilin olacak ve normal davranacaksın merak konusu.

Geri