DjhfhshshshForumda yönetici olmak da ne bileyim işiniz gücünüz yok mu, para verseler yine de yapmam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
DjhfhshshshForumda yönetici olmak da ne bileyim işiniz gücünüz yok mu, para verseler yine de yapmam
True dhshshBir müddet sonra üyelikten direkt terfi edip başımıza prenses üye, adminiçe, periliçe, zikimiçe vs(her ne b.ksa) olarak dikilmesi muhtemel kişidir.
Yatırım tavsiyesi midir hocam?Gerçek hayatta tanışmak var iken, burada ne yapacaksınız?
Sayın admin ben neden şimdi sizden uyarı aldım kjkjkjkhkh kahretsin ciddiye de alamıyorum….@ZaNa ve @hopee farklı farklı konularda birbirinize sürekli bir şekilde laf atıp daha sonra sitem ediyorsunuz birbirinizden.
Rahatsızsanız birbiriniz ile muhatap olmayın lütfen, aksi halde bu tavrı sürdüren kişiyi uzaklaştırılmak zorunda kalacağız.
Daha önce bu konuda uyarıldığınız için bu sefer genelden uyarıyorum.
Aslında konu ironi içeriyor. Jdjdj eskiden yönetici ile sevgili olunur, yönetici de sevgilisine yan gözle bakıp laf edeni yetkisini kullanırdı. Ona nazire biraz işte. Eskiden falan çok olurdu böyle şeyler.Yoneticiler siraya dizilmis gelin sevgili olalim diye.... Ya Rabbel alemin
Ne çok biliyorsun sen ;dAslında konu ironi içeriyor. Jdjdj eskiden yönetici ile sevgili olunur, yönetici de sevgilisine yan gözle bakıp laf edeni yetkisini kullanırdı. Ona nazire biraz işte. Eskiden falan çok olurdu böyle şeyler.
Senden hic beklemedigim performanslar sasirtiosun Beni. Waaaaaow minnak Angie (:Aslında konu ironi içeriyor. Jdjdj eskiden yönetici ile sevgili olunur, yönetici de sevgilisine yan gözle bakıp laf edeni yetkisini kullanırdı. Ona nazire biraz işte. Eskiden falan çok olurdu böyle şeyler.
Belki de dizilmislerdir W ajxjfdYoneticiler siraya dizilmis gelin sevgili olalim diye.... Ya Rabbel alemin
Hic o gozle bakmamistim..... Olur diyorsan olur..... ahahBelki de dizilmislerdir W ajxjfd
Olur mu bizden?DDDDD