Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilmiyorum ki canım, durduk yere böyle konu açılmaz.. sen kimseye bir lira vermez, o kesin ama
Ay napim zaten zor kazaniyirum bi yigin borcum var. Loto vurursa soz herkese para.. agadan sozBilmiyorum ki canım, durduk yere böyle konu açılmaz.. sen kimseye bir lira vermez, o kesin ama![]()
Elin titrer, yine kimseye bir şey vermez sen..Ay napim zaten zor kazaniyirum bi yigin borcum var. Loto vurursa soz herkese para.. agadan soz
Soz..vallahi veririm. Sana aloneboy listemin ustundee.Elin titrer, yine kimseye bir şey vermez sen..
Bi yüzlükte bana ateşleseneGonderdim para yalan yok
hadi el birligiyle 5e tamamliyoruz5 fava bendeki hikayesini detaylandırarak anlatabilirim :dd
bukadarmı tutar ya basıma geldi vallahi2,5 defa istendi ve vermedim. Buçuk olan da yarım ağızla “istemem yan cebime sok” şeklinde davrandığından öyle diyorum(isimler bende saklı). Siz siz olun vermeyin : ddd
Kısaca özet geçeyim;
Her 2,5’u da karşıt cins tarafından gerçekleşti.
Her 2,5’u da istemeden önce yürüme adımları atıyordu.
Her 2,5’u da vermeyeceğimi anladıktan sonra muhabbeti kesti ve hatta engelledi. : ddd
Verenler var, saklamayın biliyorum. Dökülün. Djdjdk