Forumda tanıştığınız üyenin borç para istemesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Neler dönmüş ya, ayakta uyuyoruz .d
Öğrenci arkadaşlar arasında borç alışverişini anlarım, diğer türlüsü ters.

Heycanlandi mi bu olaylar ile?Dogru söyle.

Sonrasi soguk dus jdjdjdvdjbdkd
Boş ver oynasın oyununu derim hep. Birkaç mesajla böyleyse şirket mizanını atsam hamile kalır herhalde diyordum içten içe fjdksk birinde kadın parayı bulamadığını ve intihar edeceğini yazmıştı. Mesajı görmezden gelip cevap yazmamıştım. 3-4 saat sonra üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun da başka bir erkek üyeyle paslaşıyordu. Onu düşürdü mü bilmiyorum djdkdk

forumsal dizi olmalı acilen, ulaşalım birilerine... ortadoğu'ya da satılır, her şey var. dolandırıcılık, ihanet, aşk, şehvet, intikam, kaos...

Askerlikte ki bir anım aklıma geldi.Neredeyse tüm bölükten borç para alıp ödemeyen bir çocuk vardı.Bu bir gün beni kantinde gözüne kestirdi
-ooo kanka naber ya soda alcam da kartını versene
-veriyim kanka al
-kanka ödeme başarısız oldu dedi
-bunu al kanka
-buda boş kanki
-bu sefer olacak kanka
-buda boş **

Burdan nereye geleceğim.İkizler burcu mükemmel arkadaşlar :D

Ne kimseyi tanıyorum, ne kimseden borç isterim ne de borç veririm.
Çalıştığım kurumda bir arkadaş en az 10 bin € bir kaç kişiye kazık attı. Detayları yakında anlatırım beni takip etmeye devam edin. Çok ilginç bir yöntem doğrusu.

Son düzenleme:
Birazdan size IRC sunucusu Hodri.net de Toshiba Laptop nasıl alınır konusunda bilgi verecem :D

Boş ver oynasın oyununu derim hep. Birkaç mesajla böyleyse şirket mizanını atsam hamile kalır herhalde diyordum içten içe fjdksk birinde kadın parayı bulamadığını ve intihar edeceğini yazmıştı. Mesajı görmezden gelip cevap yazmamıştım. 3-4 saat sonra üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun da başka bir erkek üyeyle paslaşıyordu. Onu düşürdü mü bilmiyorum djdkdk
Sonra gel,kadinlar niye pic erkek seciyor diye konu ac Mazlumcum.ddd
Actirirlar böyle iste.

Öyle bir iki konuşma sonrası borç isteyenden uzak duracaksın.
Borç herkes isteyemez ve herkesten de istenmez iki günlük tanışma sonrası hiç istenmez.
Benim borcum var ama bankaya. Ev borcumu yıllardır kira gibi ödüyorum, burada veren de memnun alan da. Ev için birisinden 1000 € borç istesem 40 yıl sayemde ev sahibi oldun der durur. Bankadan 250 bin aldım hiç başıma kalkmıyor. Aha şurada kala kala 60 bin kaldı. Pıtış pıtış ödüyorum. Forumdan birisinden mi alsaydım acaba?

bir de kizlardan borc para isteyen erkekler var.. bu da basli basina ayri bir konu

Verenleri bıraktım aklım isteyenlerde gereksiz yersiz hareketler.

bi de hesabı ödemeyen erkekler var thalassa, sinirleneceksin ama hatırlatmak istedim...

Geri