Anna Karenina
Elmas Üye
"Evimi üstüne yapıcam" diyon bir de....ula manyak dolu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Evimi üstüne yapıcam" diyon bir de....ula manyak dolu
Borç versene.Ben de vermem
sana sevgimin kabardığı bi anmış... yabtım mı... yabmadım..."Evimi üstüne yapıcam" diyon bir de....
Boş ver oynasın oyununu derim hep. Birkaç mesajla böyleyse şirket mizanını atsam hamile kalır herhalde diyordum içten içe fjdksk birinde kadın parayı bulamadığını ve intihar edeceğini yazmıştı. Mesajı görmezden gelip cevap yazmamıştım. 3-4 saat sonra üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun da başka bir erkek üyeyle paslaşıyordu. Onu düşürdü mü bilmiyorum djdkdkHeycanlandi mi bu olaylar ile?Dogru söyle.
Sonrasi soguk dus jdjdjdvdjbdkd
Şey konusu aklıma geldi "Nikah masasını terk eden burçlar" skj yaylarda içinde... "kusura bakma sana kabarmam bitti" diye terk ederler şuan inandım.......sana sevgimin kabardığı bi anmış... yabtım mı... yabmadım...
Sonra gel,kadinlar niye pic erkek seciyor diye konu ac Mazlumcum.dddBoş ver oynasın oyununu derim hep. Birkaç mesajla böyleyse şirket mizanını atsam hamile kalır herhalde diyordum içten içe fjdksk birinde kadın parayı bulamadığını ve intihar edeceğini yazmıştı. Mesajı görmezden gelip cevap yazmamıştım. 3-4 saat sonra üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun da başka bir erkek üyeyle paslaşıyordu. Onu düşürdü mü bilmiyorum djdkdk
Borç versenevalla ben istemedim
Var var olmaz mı çeyrek altın veren mi dersin 5 milyar nakit para veren mi dersinbir de kizlardan borc para isteyen erkekler var.. bu da basli basina ayri bir konu
Sen Tyyibten iste canım, o kadar çalışıyorsun onun için. Ama sana günahını bile vermez bilesin.Ben de @melnur dan isteyecektim olmadı şimdi bu