Forumda hdpkk'nın sözcülüğünü üstlenen üyeler

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verecegin cevabi merak etmiyorum.çünkü ben herşeyi verdim ettiğin konuşmaları linkleri ve AKP nin PKK li belediye başkanını HDP ve PKK için RTE ve AKP lilerin dediklerini Apo posterini yasağını kaldirdik PKK bayrağını taşınmasını serbest ettik
diyen FETO nun sermayeci ve lobicisi Bülent arincin videosunu haburda megri megri türküsü eşliğinde kürdistan hayali kuranlari FETO ye gel bu hasret bitsin derken emineye kimin mendil verdiğini hepsini verdim sana.

Neyse pek önemi yok.çünkü verecek bir cevabın buna kanaat getirdim.
Son olarak ALLAH yolunda şaşma en kotu gününde ve en mutlu gununde yine ALLAH'a sığın.Ama RTE nin yolunda gidersen ne kiblen kalır nede yatacak yada savunacak bir vatanın.

Bugün iş günü ya o bakımdan çalışıyorum hani

Boşuna uğraşmayın cevap veremez. Tipik AKP tavrı.

bahceli_ates_puskurdu_iblisin_cocuklari_ihanetin_cakallari_1602577785_1065-low.jpg

Başbuğ bugün yardırıyor yine.
Size söylemiyor hemen üstünüze alınmayın. Söyledikleri adreslerini buluyor ve "pis foşşik, plakasız renocu" diyerek zırlıyorlar.

Bu konuyu belirli bir zümreye hakaret etmek icin acan, uslubunu bozan. Hakaret eden, ustune sorulari cevapsiz birakip trolluk yapan arkadasim. Seni tekrar uyarmak istemiyorum.

Bir konu acarken altini dolduracaksaniz acin. Sokak agziyla kufur etmenize musade etmiyoruz.

Tarafimca kapatilmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri