Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Naytmerin âlası, fakat forumlari karıştırıyor olabilirim.
Sanırsam ateyiz forumlardan biri olması lazım, darwinden falan bahsediliyordu genellikle, trex evrilmeden önce turşu suyuymuşda nemiymiş saşma sapan işler.

Bu arada hayırlı cumalar surikciğim.
Valla bizim forumun m.ö. hallerini anlatiyorsun gibime geldi..bilemijim..

Sana da hayirli Cuma'lar Aziz beyciğim.

Forumsal da aslında bir kaç forumun birleşmesinden evrilen bir forumdur pek kimse bilmez. Genelde herkes forumbahane'yi bilir.

forumbahane / forumzirve kırmasıyla, zamansiz.com üyeleri vardır.
Kısmen forumunuz.com ve forumuz.net'ten de gelenler olmuştur.
Zamansiz.com'un da bir önceki dönemi e-dana.org'dur.

Bir kaç irili ufaklı forumlardan da birleşme olmuştur.

Sadece forumsalcılar ve ircciler diye konuşuyoruz ama aslında biz danacılar da asimile olarak forumsalcı olduk. Aslında danacı kökenliyiz. :D

Danacıların yaşayan en aktif kesmini Akdeniz Bölgesi'nden @Ophelia oluşturur. Avrupa tarafına uzanan cephesinde @Jesse James bulunur. Trakya temsilcisi @MrNobody'dir. Maria Puder'i de danacı kesimden sayabiliriz. :)

Son düzenleme:
  • Hehe
Tepkiler: Aze
Bu josenin muhtemelen sigorta girişi bile yok adamın uğraşlara bak ya...

Fena...

Asansörde kalma başlığını sorsan ilk şu sene şu üyeler tarafından şu forumda bulundu, şurada popüler bir forum oyunu hâlini aldı, bugüne kadar en çok asansörde kalanlar şunlar şunlar oldu diye anlatabilecek bir vibe veriyor.

forumbahane / forumzirve kırmasıyla, zamansiz.com üyeleri vardır.
Kısmen forumunuz.com ve forumuz.net'ten de gelenler olmuştur.
Benim hatırladığım zaten @No Pasaran da vardı biz forumuzdan forumbahaneye ordan forumsala gelen grubuz. Forumzirve de hiç yabancı gelmiyor.

Benim hatırladığım zaten @No Pasaran da vardı biz forumuzdan forumbahaneye ordan forumsala gelen grubuz. Forumzirve de hiç yabancı gelmiyor.
kısmen deniliyor da en az 30 üyeydik forumuz'dan gelen. sıralı tam liste vermiştik. orta asya'dan gelip anadolu'ya yayılan türkler gibiydik. forumun temelini ve genelini bu üyeler oluşturuyor.

Admin olacak insansın ciddiyim... thayi alın bu adamı yapın .. tha demişken... onun yönetici olması forumdaki yersiz şeylerden biriydi...nerede tha..benim hesaba girip kendini mi engelledi goremiyom

İyi reklamcı Mesut'tan emekçi Mesut'a döndürmüşsün olayı vallahi sende de gelişme var

Ciddiye alıp değerlendirirlerse söyliyim ADMİNLİK İSTEMİYORUM tşk......

Ben sadece keyif almaya çalışıyorum hepsi bu.

• Kahkaha
Admin olacak insansın ciddiyim... thayi alın bu adamı yapın .. tha demişken... onun yönetici olması forumdaki yersiz şeylerden biriydi...nerede tha..benim hesaba girip kendini mi engelledi goremiyom
Yakinda berdusuda admin yaparlar thaladan sonra ajajsjs

Aslında Yıl sonu yapılacak olan Oscar adaylarına yazmak istedim. Ama senin bu postunu görünce yazmak istedim.
swat bana 1 yil once teklif etmisti, istememistim. simdi de istedim, kabul edildi. hem bu sadece admin'lik, sakin ol. buyuk bir olay degil;) sen de istiyorsan sor, kim bilir kabul edilir he? :d
Bak Koskoca forumsal sahibi Swat bile thalasanın peşinden koşmuş. Senin peşinden koşan olmadiği için bu duyguyu anlayamazsın :D

• Kahkaha
Aslında Yıl sonu yapılacak olan Oscar adaylarına yazmak istedim. Ama senin bu postunu görünce yazmak istedim.

Bak Koskoca forumsal sahibi Swat bile thalasanın peşinden koşmuş. Senin peşinden koşan olmadiği için bu duyguyu anlayamazsın :D
Swat peşimde koşsa ne olur koşmasa ne olur... tha ile uğraşmayı seviyorum ben hem kırılmıyor bana bence zaten iplemiyor da beni daha çok ugrasasim geliyor nerede ya yoneticiniz aloo... hatirliyor musun ender biz yönetici oldugumuzda böyle tatil günlerinde falan izin muhabbeti oluyordu sanki isyeri maaş falan da yok...

Geri