Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla bizim forumun m.ö. hallerini anlatiyorsun gibime geldi..bilemijim..Naytmerin âlası, fakat forumlari karıştırıyor olabilirim.
Sanırsam ateyiz forumlardan biri olması lazım, darwinden falan bahsediliyordu genellikle, trex evrilmeden önce turşu suyuymuşda nemiymiş saşma sapan işler.
Bu arada hayırlı cumalar surikciğim.
Bir kaçı Daha çok öküz güllerden gibi sizi tenzih ederek ten tabi..;qqAslında danacı kökenliyiz.![]()
Değer bilindi mi peki?Bu josenin muhtemelen sigorta girişi bile yok adamın uğraşlara bak ya...
Tabi ki hayir. Bizim tek derdimiz sevgili uyelerimizin mutluluguyla mutlu olmaktı.............. Şimdi bulamazsiniz boyle ozveri..........Jose dogru soyle admin oldugun donem ozelleri okuyor muydun.....
Birak simdi........Değer bilindi mi peki?
Tabi ki hayir. Bizim tek derdimiz sevgili uyelerimizin mutluluguyla mutlu olmaktı.............. Şimdi bulamazsiniz boyle ozveri..........
E tabi bir de buz daginin gorunmeyen kismi oldugu da bir gercek................@Jose Chilavert escobarv1p kurucusu olma ihtimalin bile var.
The X-Files adam
Bıraktım.........Birak simdi........
Bu josenin muhtemelen sigorta girişi bile yok adamın uğraşlara bak ya...
Benim hatırladığım zaten @No Pasaran da vardı biz forumuzdan forumbahaneye ordan forumsala gelen grubuz. Forumzirve de hiç yabancı gelmiyor.forumbahane / forumzirve kırmasıyla, zamansiz.com üyeleri vardır.
Kısmen forumunuz.com ve forumuz.net'ten de gelenler olmuştur.
Benim hatırladığım zaten @No Pasaran da vardı biz forumuzdan forumbahaneye ordan forumsala gelen grubuz. Forumzirve de hiç yabancı gelmiyor.
kısmen deniliyor da en az 30 üyeydik forumuz'dan gelen. sıralı tam liste vermiştik. orta asya'dan gelip anadolu'ya yayılan türkler gibiydik. forumun temelini ve genelini bu üyeler oluşturuyor.Benim hatırladığım zaten @No Pasaran da vardı biz forumuzdan forumbahaneye ordan forumsala gelen grubuz. Forumzirve de hiç yabancı gelmiyor.
Admin olacak insansın ciddiyim... thayi alın bu adamı yapın .. tha demişken... onun yönetici olması forumdaki yersiz şeylerden biriydi...nerede tha..benim hesaba girip kendini mi engelledi goremiyomDeğer bilindi mi peki?
Admin olacak insansın ciddiyim... thayi alın bu adamı yapın .. tha demişken... onun yönetici olması forumdaki yersiz şeylerden biriydi...nerede tha..benim hesaba girip kendini mi engelledi goremiyom
Yakinda berdusuda admin yaparlar thaladan sonra ajajsjsAdmin olacak insansın ciddiyim... thayi alın bu adamı yapın .. tha demişken... onun yönetici olması forumdaki yersiz şeylerden biriydi...nerede tha..benim hesaba girip kendini mi engelledi goremiyom
Aslında Yıl sonu yapılacak olan Oscar adaylarına yazmak istedim. Ama senin bu postunu görünce yazmak istedim.Admin olacak insansın ciddiyim... thayi alın bu adamı yapın .. tha demişken... onun yönetici olması forumdaki yersiz şeylerden biriydi...nerede tha..benim hesaba girip kendini mi engelledi goremiyom
Bak Koskoca forumsal sahibi Swat bile thalasanın peşinden koşmuş. Senin peşinden koşan olmadiği için bu duyguyu anlayamazsınswat bana 1 yil once teklif etmisti, istememistim. simdi de istedim, kabul edildi. hem bu sadece admin'lik, sakin ol. buyuk bir olay degil;) sen de istiyorsan sor, kim bilir kabul edilir he? :d
Swat peşimde koşsa ne olur koşmasa ne olur... tha ile uğraşmayı seviyorum ben hem kırılmıyor bana bence zaten iplemiyor da beni daha çok ugrasasim geliyor nerede ya yoneticiniz aloo... hatirliyor musun ender biz yönetici oldugumuzda böyle tatil günlerinde falan izin muhabbeti oluyordu sanki isyeri maaş falan da yok...Aslında Yıl sonu yapılacak olan Oscar adaylarına yazmak istedim. Ama senin bu postunu görünce yazmak istedim.
Bak Koskoca forumsal sahibi Swat bile thalasanın peşinden koşmuş. Senin peşinden koşan olmadiği için bu duyguyu anlayamazsın![]()