Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cok yavas ve anlasilmiyor birsey

Dedigim gibi bir tik kullanim tecrubesi gerekebilir. İstersen ChatGPT'den kullanim tuyosu alabilirsin yapamazsan da ayrica anlatabilirim, istedigin bir yerden.

Musait olur olmaz bir de rehber konu acarim bu akşam :)

hafızam silinmiş gibi koskoca bir geçmişi hatırlamıyorum belki de hatırlamak istemiyorum

Cokta kurcalamamak lazim :d

iyi oldu bu :D eski foruma bir bakayım orada hic hatırlamıyorum seni

@Lawyer mesleğe savcı adayı yazmış, şimdi avukatlıktan memnun gibi.

Karga yine banlı :(

Heey gidi hey.

Serhat hatırladın mı :D
Ben Rhonin olduğumu bile unutmuşum Neamish sanıyorum hep

Xerath forum yöneticilerini haksız ban sebebiyle mahkemeye vermek için ciddi ciddi gidip savcılığa dilekçe yazmıştı beni haksız banladılar diye.

Quranıma geldiğinden beri herkes ve herşey çok saçma normaliniz buysa geçmişinizi düşünmek istemiyorum... hahaa

en eskiye gidersen yani X’ten önce Emre dönemine (kayıp admin Emre-kim yapıyordu adminliği ya o zaman? Bunu hatırlamıyom), ben de onursaldım:d Ya da özel miydim? Önce özel sonra onursal da olmuş olabilirim kfjf prens/prenses rankları X dönemindeydi:d
Adminiye vardı restful

Şey aklıma geldi.. forumda münazara vardı, idam olmalı mı olmamalı mı.. ulan o kadar dersimize çalıştık, iki grupta güzel işler çıkardı..
Hiçbir etkinlikte vermedikleri ödülü, bu etkinlikte de vermediler.. kitap sözü ya, insan alır, kitap adı adres bile verdik :)
Ulan ne saçma günlerdi, bir de araştırma falan yapmıştık ahah

Naytmerin âlası, fakat forumlari karıştırıyor olabilirim.
Sanırsam ateyiz forumlardan biri olması lazım, darwinden falan bahsediliyordu genellikle, trex evrilmeden önce turşu suyuymuşda nemiymiş saşma sapan işler.

Bu arada hayırlı cumalar surikciğim.

Geri