Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sansürsüz bölüm vardı o bence. Fjjfjjf
Sansürsüz bölüm için yapılan anket neydi ya, sanki çok önemli konu gibi millet multi üyelerle oy kullanıyordu ahah.
Öyle deme sansürsüz bölüm harikaydı, ilk ban ben yedim.. mal ya, meme göründü diye ban attı, o sırada millet zevkine küfürler ediyordu..
Yeniden gelsin!

Evet, güzel günlerdi ya.
Cok egleniyorduk.

X yapiyordu yapiyordu..
Begendiremiyordu...

Canina tak edip...

Forumsalin hicbir sey begenmeme timi mi ne diye konu acmisti.
Hahahahah.
Yazik ya.

irc forumu ile çifleştirme,
prens & prenses rank'ları,
forum geçmişini öğrendikçe saçma şeyler çıkıyor.

bende vardı prenses rankı jdjd bir tek rengi güzeldi:d bir de dümdüz hiçbir özelliği yok, mesaj sayım o dönem platine denk geliyordu, platindeki özellikler de iyiydi. Alınmasını istemiştim, prens üyeliği ben unutmuşum ya bu arada:d

bende vardı prenses rankı jdjd bir tek rengi güzeldi:d bir de dümdüz hiçbir özelliği yok, mesaj sayım o dönem platine denk geliyordu, platindeki özellikler de iyiydi. Alınmasını istemiştim, prens üyeliği ben unutmuşum ya bu arada:d

Nasıl özellikleri var ki, kısmet falan mı açıyor?

Nasıl özellikleri var ki, kısmet falan mı açıyor?

jdjd yok ya prensesliği verince kısmetim açılmıştı:d hahay. Yoktu bir özelliği, neye göre veriyorlardı onu bile bilmiyorum. Forum dişilerinin üçte birinde vardı galiba:d diyorum ya sadece rengi güzeldi, pembe:d

jdjd yok ya prensesliği verince kısmetim açılmıştı:d hahay. Yoktu bir özelliği, neye göre veriyorlardı onu bile bilmiyorum. Forum dişilerinin üçte birinde vardı galiba:d diyorum ya sadece rengi güzeldi, pembe:d

ben onursaldım .p

ben onursaldım .p

en eskiye gidersen yani X’ten önce Emre dönemine (kayıp admin Emre-kim yapıyordu adminliği ya o zaman? Bunu hatırlamıyom), ben de onursaldım:d Ya da özel miydim? Önce özel sonra onursal da olmuş olabilirim kfjf prens/prenses rankları X dönemindeydi:d

en eskiye gidersen yani X’ten önce Emre dönemine, ben de onursaldım:d Ya da özel miydim? Önce özel sonra onursal da olmuş olabilirim kfjf prens/prenses rankları X dönemindeydi:d

ilişki durumu falan vardi dimiiii

emre dönemi evet onursallık, gri renkliydi hatta, ben seni hep özel diye biliyorum .p

@Mihri pisi sen bana platinin özelliklerini mi sormuştun? Bir taraftan çorba karıştırıyordum:d Platini soruyor idiysen, platinin süresiz mesaj düzenleme ve mesaj silme hakkı vardı, gerçi sonra kapatmışlardı.

Acemi üye imisim.
Ah, zaman cok acimasiz.
Forum bizi seytan yapti.

Geri