Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Swat peşimde koşsa ne olur koşmasa ne olur... tha ile uğraşmayı seviyorum ben hem kırılmıyor bana bence zaten iplemiyor da beni daha çok ugrasasim geliyor nerede ya yoneticiniz aloo... hatirliyor musun ender biz yönetici oldugumuzda böyle tatil günlerinde falan izin muhabbeti oluyordu sanki isyeri maaş falan da yok...
Evet. O kısım Yönetici özel kısımında mevcutdu. Örneğin Yönetici İzin Mazarat Bildirme alanı gibi birseydi.
Ben nasıl unuturum o alanı eylül aylarında pek girmezdim foruma.

• Hehe
Tepkiler: Aze
Bizim gibi maraba olan Restful'un renginin aniden çat diye kırmızıya dönüşmesi
Adamın sevgilisi olunca her şey değişiyor baldızını bile yetkili yapmıştı hatırlayan vardır.. .d

İlişki durumu değiştirme vardı sevgiliden ayrılınca dul yapıyorduk haha harbiden eskiler eskiden güzelmiş.. .d

Aklıma şey geldi bak, angie'nin maç kavgası sırasında fetöcüler sizi cimere şikayet edeceğim deyip ban yemesi geldi hahaha.
Ulan ne saçma günlerdi ya, özledik.

Aklıma şey geldi bak, angie'nin maç kavgası sırasında fetöcüler sizi cimere şikayet edeceğim deyip ban yemesi geldi hahaha.
Ulan ne saçma günlerdi ya, özledik.
sadece kim ban yemiş diye bakarken bile ban yiyen oluyordu adfsdafd

sadece kim ban yemiş diye bakarken bile ban yiyen oluyordu adfsdafd
Slash gibi efendi çocuğu, mağarana dön diye banlamıştı, ulan yıllar geçse de gülüyorum aklıma geldikçe..
Beni de lamer diye atmıştı ahahah on beş dakika sonra geri açtı ahaha

Slash gibi efendi çocuğu, mağarana dön diye banlamıştı, ulan yıllar geçse de gülüyorum aklıma geldikçe..
Beni de lamer diye atmıştı ahahah on beş dakika sonra geri açtı ahaha
Evet Lameri hatirliyorum.
Lamer Run.
Puhahaha

Dedigim gibi bir tik kullanim tecrubesi gerekebilir. İstersen ChatGPT'den kullanim tuyosu alabilirsin yapamazsan da ayrica anlatabilirim, istedigin bir yerden.

Musait olur olmaz bir de rehber konu acarim bu akşam :)
Bize balık tutmayı değil balık ver
Nolmuş ne yaşanmış kdmdks

Bugün @feveran görünce aklıma geldi, bunu yönetici yapmışlardı, bu da raporları arkadaşlarına sızdırıyordu hahaah.
Sonra yakalanınca yetkisini aldılar :) ulan ne günlerdi.
Yine gel çocuk, seninle iyi buralar.

76366372919. kez yazıyorum. Kesinlikle en saçma olay oggy’nin fransız kızıdır akndjfjsl

İyi ki X zamanında bırakmışım forumu. Bu kötü hatıraların hiçbiri yok bende.

Ama en karanlık dönemlerden biri şüphesiz ki @Arpes in yönetici olduğu dönemlerdi…

Bak oggy denince aklıma geldi, neydi o çocuk ya, oggy kadın sanıp flört ediyordu, fındık muhabbeti vardı haha.
Lan harika günlerdi ya, şimdi böyle olaylar çok olmuyor.
Fındıkları yiyemedi...

Akdjfjjaka bi de şey vardı, fevonun yönetici olduktan sonra kendini banlayıp açamaması ajdjfbdkkalalld

Biggie’ye de beni kız olarak tanıtmışlar. Hayır adamla muhabbetimiz de var arkadaşız. Ama cinsiyetimi kadın sanmış. Yavrumlu falan mesaj atmaya başladı dedim erkekler de arasında bazen yavrumlu konuşuyor ondan herhalde dedim bozuntuya vermedim. Gökhan’la fevo ciddi ciddi benim için kız demişler finalde anlamıştım aw. Aldmnfnsaşn ulan biggie. Çocuk 1 hafta kendine gelememişti.

Sansùrsùz geyik kategorisi yeniden acilsin.
Yazan olmamis ùzùcù

Akdjfjjaka bi de şey vardı, fevonun yönetici olduktan sonra kendini banlayıp açamaması ajdjfbdkkalalld

Biggie’ye de beni kız olarak tanıtmışlar. Hayır adamla muhabbetimiz de var arkadaşız. Ama cinsiyetimi kadın sanmış. Yavrumlu falan mesaj başladı dedim erkekler de arasında bazen yavrumlu konuşuyor ondan herhalde dedim bozuntuya vermedim. Gökhan’la fevo ciddi ciddi benim için kız demişler finalde anlamıştım aw. Aldmnfnsaşn ulan biggie. Çocuk 1 hafta kendine gelememişti.
nickini bilemedim hatem olabilir ama tanışız belli. Yatakta kahkaha attım sağolasın

Bugün @feveran görünce aklıma geldi, bunu yönetici yapmışlardı, bu da raporları arkadaşlarına sızdırıyordu hahaah.
Sonra yakalanınca yetkisini aldılar :) ulan ne günlerdi.
Yine gel çocuk, seninle iyi buralar.
Bu olay bence tam olarak öyle olmamıştı ama hatırlayamadım şimdi

Geri