- Çözümleri
- 2
Nerden buluyorsun bu bilgileri ?
Web Archive'den bakabilirsin, biraz öğrenmek lazım başta ama alışırsın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nerden buluyorsun bu bilgileri ?
Link plsWeb Archive'den bakabilirsin, biraz öğrenmek lazım başta ama alışırsın.![]()
Cok yavas ve anlasilmiyor birsey
Cokta kurcalamamak lazim :dDedigim gibi bir tik kullanim tecrubesi gerekebilir. İstersen ChatGPT'den kullanim tuyosu alabilirsin yapamazsan da ayrica anlatabilirim, istedigin bir yerden.
Musait olur olmaz bir de rehber konu acarim bu akşam![]()
Cokta kurcalamamak lazim :d
Ben de seni hatirlamiyorumiyi oldu bueski foruma bir bakayım orada hic hatırlamıyorum seni
Serhat hatırladın mı
Ben Rhonin olduğumu bile unutmuşum Neamish sanıyorum hep
![]()
En son görselde online listesinde yine Neamish sin senpaiiyi oldu bueski foruma bir bakayım orada hic hatırlamıyorum seni
Serhat hatırladın mı
Ben Rhonin olduğumu bile unutmuşum Neamish sanıyorum hep
![]()
Adminiye vardı restfulen eskiye gidersen yani X’ten önce Emre dönemine (kayıp admin Emre-kim yapıyordu adminliği ya o zaman? Bunu hatırlamıyom), ben de onursaldım:d Ya da özel miydim? Önce özel sonra onursal da olmuş olabilirim kfjf prens/prenses rankları X dönemindeydi:d
KabusAybaşı olan erkeklere çeyrek takılan bı dönem vardı, epey eski.
Felsefi konularin revaçta olduğu zaman dilimi, satanistlerin kedi suyu ictigi emo memolarin birbirini pandikledigi dönem.