Forumda bir gruba dahil olmamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@need skoru eşitledikten sonra bir de öne geçti ajsndbbdnd yani adami mericlik ile sucladiginda bile sempatik geliyorsa demek ki yanlis yaptigi bir sey yok. her seyi kuralina uygun yapiyor.
konuya gelirsek grup olarak yaşamak doğa da bile bir kanun , bence iyi bir şey.
hem eskiden gruplasmadan ziyade NY vardı. thuglife ceteleri gibi. siz su an da iyi halini goruyorsunuz gayet makul gozukuyor hersey.

Saygıdeğer dostum Need, nasılsın, iyi misin? Durun durum mektup yazar gibi olmadı. Siz de yapmayın bunu.
Need'de meriçlik yok, şeytan tüyü var. Bilirsiniz bazısının doğuştan gelen bir özelliğidir bu. Sevilmek, sempatik görünmek için ne bir çabaya girer ne de efor harcar ama çevresi tarafından bir şekilde sevilir.
Need de böyle işte. Kolay kolay birine ısınamayan ben bile iki sohbette sevdim kendisini.
Hatta bir an "kendine gel Black, o da erkek" falan demiştim içten içe. Böyle de tehlikeli yanları var ayrıca.

o kadar nezih insanlarin grubunun icinde benim gibi bir belzebub vardi celiskiye bakarmisin ansjdjd adamlar ucuz kurtuldu.
100 sene düsünsem seni ve Arifi bu grupta düsünemezdimmmm
@Sade canim,sen aldin eline dizginleri yüzde 100 eminim artik jdjdjd
Simdi xasthur gelip bana agiz burun girisiyomus

Saygıdeğer dostum Need, nasılsın, iyi misin? Durun durum mektup yazar gibi olmadı. Siz de yapmayın bunu.
Need'de meriçlik yok, şeytan tüyü var. Bilirsiniz bazısının doğuştan gelen bir özelliğidir bu. Sevilmek, sempatik görünmek için ne bir çabaya girer ne de efor harcar ama çevresi tarafından bir şekilde sevilir.
Need de böyle işte. Kolay kolay birine ısınamayan ben bile iki sohbette sevdim kendisini.
Hatta bir an "kendine gel Black, o da erkek" falan demiştim içten içe. Böyle de tehlikeli yanları var ayrıca.
Ağabey iyiyim teşekkürler sen nasılsın? beni fazla deşifre etme ama :D

Işin garip yani özellikle forumun en yetkili kişisi iseniz bi grubun bi mesajını sildiğinizde ona, diğerininkini sildiginizde diğerine dahil oluyorsunuz (!) 'git yalakalarini koru' vb. tepkiler alıyorsunuz. Şu an için zaman zaman X buna maruz kalıyor, halbuki böyle bir şey yok.
Bi insan yanlış anlayabilir, yanlış işlem yapabilir, o an sinirine yenilebilir hepimiz insaniz. Direkt onu koruyor,bunu koruyor,sunun kankisi vs yaftası yapıştırmak biraz kişi kendinden bilir işi olayına dönüyor. Hayattaki karar mekanizmanizi birini sevip sevmemek üzerine ya da kurduğu arkadaşlık ilişkileri üzerine çalistiriyorsaniz herkes de böyledir diye bisi yok tşk

forum gruplaşmalarında ilk resmi grup adlandırmasını arifç yapmıştır...... şangay üçlüsü mü beşlisi mi öyle bi şeydi......

Geri