need
Mutlu Yıllar
forumda özellikle ikizler burcumu aktif etmiyorum ama siz aktif edilmiş halime denk geldiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
forumda özellikle ikizler burcumu aktif etmiyorum ama siz aktif edilmiş halime denk geldiniz
Su Arif de her tasin altindan cikiyor he.En son ben gökhan yosun arifç teletabiler grubu kurmuştuk grubu dağıttık yok ettik..
Tam şeytan baktık ahtapot gibi grubu dağıttık hemen..Su Arif de her tasin altindan cikiyor he.
Pes.
Verilmis sadakaniz varmis .dddTam şeytan baktık ahtapot gibi grubu dağıttık hemen..
broooooooooooSen ablalar grbundasin
Bide seni gruba almak istiyordu..Verilmis sadakaniz varmis .ddd
o kadar nezih insanlarin grubunun icinde benim gibi bir belzebub vardi celiskiye bakarmisin ansjdjd adamlar ucuz kurtuldu.Verilmis sadakaniz varmis .ddd
Sen eş durumundan gruba dahil edildin..o kadar nezih insanlarin grubunun icinde benim gibi bir belzebub vardi celiskiye bakarmisin ansjdjd adamlar ucuz kurtuldu.
amenna ona lafım yokta ehlileşmem icin iyi bir terapi oldu ajsndbdbbSen eş durumundan gruba dahil edildin..
Yeğrimmmm..amenna ona lafım yokta ehlileşmem icin iyi bir terapi oldu ajsndbdbb
100 sene düsünsem seni ve Arifi bu grupta düsünemezdimmmmo kadar nezih insanlarin grubunun icinde benim gibi bir belzebub vardi celiskiye bakarmisin ansjdjd adamlar ucuz kurtuldu.
Ağabey iyiyim teşekkürler sen nasılsın? beni fazla deşifre etme amaSaygıdeğer dostum Need, nasılsın, iyi misin? Durun durum mektup yazar gibi olmadı. Siz de yapmayın bunu.
Need'de meriçlik yok, şeytan tüyü var. Bilirsiniz bazısının doğuştan gelen bir özelliğidir bu. Sevilmek, sempatik görünmek için ne bir çabaya girer ne de efor harcar ama çevresi tarafından bir şekilde sevilir.
Need de böyle işte. Kolay kolay birine ısınamayan ben bile iki sohbette sevdim kendisini.
Hatta bir an "kendine gel Black, o da erkek" falan demiştim içten içe. Böyle de tehlikeli yanları var ayrıca.
Her masadayım ama kalbim sadece senin masanda....Su Arif de her tasin altindan cikiyor he.
Pes.
sen nişanlanınca çok değiştin.. djkagdkjasTam şeytan baktık ahtapot gibi grubu dağıttık hemen..
bizim gruptan bahsediyor muyuz...@ArifÇ. az degilsin