Emare
Platin Üye
Grup olduğuna emin miyiz..Şuan tekim.
1 kişilik kontrnjanım var. Sen gelirsen kapatacam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Grup olduğuna emin miyiz..Şuan tekim.
1 kişilik kontrnjanım var. Sen gelirsen kapatacam
lol. anlatsana biraz suxgruplar çok belirgin ve her grubun en az iki meriç'i mevcut.
Yoo aksine etmiyorlarForumdaki gruplar sıkıntılı bildiğim kadarıyla. Araları bozulunca birbirlerinin sırlarını ifşa ediyorlar![]()
Forumsal'ın skandallarına istinaden demiştim. Burada durum farklı olabilir. Zaten gruplaşmaların olması doğal, özellikle kurulmuyordur.Yoo aksine etmiyorlar
Daha çok kapatıyorlar
aman saçma saçma işler yahu
Çoğu kişi ben de dahil hepimiz geziciyiz skjfForumsal'ın skandallarına istinaden demiştim. Burada durum farklı olabilir. Zaten gruplaşmaların olması doğal, özellikle kurulmuyordur.
Bakıyorum da son satıra "üzerinize alınmayın." mesajı vermekten de geri durmuyorsun. Bunlar hep tecrübe işteÇoğu kişi ben de dahil hepimiz geziciyiz skjf
Yani forum forum dolaşıyoruz
Her forumda da bu gruplaşma mevcut ne yazık ki
Zaten bir forumdan ayrılan kişi, diğer grup üyelerine de ben gidiyorum bırakıyorum diye mesajını ya açık açık ya üstü kapalı bırakarak gidiyor ekibini de yanında taşıyor ya da ekibiyle başka yere göçüyor skfjsk
Bunlar hep eskiden beri görülen bilinen yaşanılan şeyler
Forum nedir girer takılırsın, fikirlerini beğendiğin kişilerle eşlik edersin beğenmediğinden uzak durursun; bu tür gruplar genelde ya destekçilik ya köstekçilik yapıyor. Ne gereği var, gereksiz görüyorum ben; grupların bile kendi aralarında fikir çatışması yaşadığı ya da birbirlerini unuttuğu aramadığı sormadığı durumlar varken.
- genel olarak yazdım ben de, takıldığım gördüğüm forumlara istinaden.
Bakıyorum da son satıra "üzerinize alınmayın." mesajı vermekten de geri durmuyorsun. Bunlar hep tecrübe işte![]()
Ben varım yetmez mi?Grup olduğuna emin miyiz..![]()
hayatımda yediğim en büyük kazık senin evlenip o gruptan ayrılışındı............en son bi halısaha grubuna dahil olduydum. efsane milan kadrosu gibi bir şeydi. ilk maçta ısınırken sakatlandım 6 ayda ancak iyileştim.
hala o sakatlığım sebebiyle sahaya performansımın %100'ünü yansıtamıyor, rövaşata, rabona vb gibi akrobatik bitiriş özelliklerimden yoksun bir hayat sürüyorum.
enteresan bir gruptu.
böyle yazınca hanımı töhmet altında bırakıyorsun sanki evlenmişiz de o çık bu gruptan demiş gibi oluyor. -_-hayatımda yediğim en büyük kazık senin evlenip o gruptan ayrılışındı............
eyy zalım....
yalnız hayatında yediğin en büyük kazık olarak adletmen hoşuma gittihayatımda yediğim en büyük kazık senin evlenip o gruptan ayrılışındı............
eyy zalım....
yok be ondan bahsetmiyorum..böyle yazınca hanımı töhmet altında bırakıyorsun sanki evlenmişiz de o çık bu gruptan demiş gibi oluyor. -_-