bu ne bacım ya teshir de etseydin bari jdjdjİyi ilgilenenler için duyurulur adam gruba dahil olmak istiyor iyi bir rapçi gayet hoş görseli de var ideal bir adam biraz melankoli ama grup içinde dagıtır bunuda Sjssj
sonra durum şöyle olmasın da.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ne bacım ya teshir de etseydin bari jdjdjİyi ilgilenenler için duyurulur adam gruba dahil olmak istiyor iyi bir rapçi gayet hoş görseli de var ideal bir adam biraz melankoli ama grup içinde dagıtır bunuda Sjssj
@juju senin o huyunu seviyorum kısaca diyorsun ki kimin kiminle sorunu varsa onunla halletsin o kısımda geriye çekiliyorsun yani akbaba gibi o bu arkadaşıma bunu demiş diye cephe almıyorsun.arkadaşlar zaten grup olmakta sorun yok. yani 50 kişi hep beraber takılamayız değil mi? olm toplumun gereği zaten gruplaşmak. ama hilolcümün ve melocumun dediği gibi tek beyin olmamak mühim. bence grupları sevelim sarılalım.
E kural kitabını vermedin ki güzelim bana daha. Hangi hareket faul, deneyerek öğrenmeye çalışıyorum.Oyle mi samet?
Ekibe saygım sonsuz da ben jujuyu alıp giderken de süresiz gidicem zaten …juju elini bırakır ise burdan süresiz banlanman için ekip hazır sayın enişte. Ssjsjsj
@juju senin o huyunu seviyorum kısaca diyorsun ki kimin kiminle sorunu varsa onunla halletsin o kısımda geriye çekiliyorsun yani akbaba gibi o bu arkadaşıma bunu demiş diye cephe almıyorsun.
Kısaca senin o davranışını hep takdir ederim.
Edit.Bu konuda BAN çıkarmı jujusko
E kural kitabını vermedin ki güzelim bana daha. Hangi hareket faul, deneyerek öğrenmeye çalışıyorum.
Ekibe saygım sonsuz da ben jujuyu alıp giderken de süresiz gidicem zaten …
yoo yoo ben karışmam. herkes grubunda mesut olsun..Ben yazdım grupları ama buraya değil whatsapp da yazdım. Ama istersen özelden sana yazayım sen banlan
Ben burada asla banlanmak istemem @juju
işte grubumuzdan bi fragman... okurken yaşadık. çok teşekkürler, bu kolajı alıyorum....Bizimkiler kendilerini bilir zaten. Diğerlerine dair tepkimiz erktedir. Tşk.
Ekli dosyayı görüntüle 60921
Sen ablalar grbundasinsimdi ben hangi gruptanim acaba diye sorsam kesin "gurbetciler grubu" dersiniz
(oysa gurbetci bile degilim)
Ben sildim?kim sildi mesajımı ?