Forumda bir gruba dahil olmamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunu bi kaç kez duydum gruplaşmalar ve belirli kemik kadro diye tabir edilen bir kitle var.
Peki ben napıyorum.?

Giriyorum takılıyorum bişeyler fardekiyorum ama bunu kimseyle konuşmuyorum o arada kafa sesim ;

Hımmmm
Hommmm
Vay be
Bak sen şuna
Ay inanmıyorum
Bu kız böyle yapmazdı
Şu oğlan niye böyle yaptı
Sonra exit Ssjssj

Bir gruba yada bir kişiye dahil değilim takılıp çıkıyorum ;d

Tekim ben. Üzüldüm şimdi kendime gruplaşma falan varsa....

Misal ben

Solo class

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Bu sadece sanalda değil hayatın her alanında var.
Okulda,işte,semtlerde vs vs..
Sanalda pek girmiyorum öyle gruplaşma işlerine kafam uyuşuyorsa hangi gruba dahil olduğu çokta umrumda değil.
Fenerbahçe grubu falan olsa katılabilirim orası ayrı.

• Beğen
ahah sanalda hemen belli olur bu gruba dahil olanlar
Bir tayfa halinde gezerler giderler
Tepki gösterirler överler gerek görürlerse de anlaşır söverler birilerine, hep destek tam destek yaparlar birbirlerine haksız bile olsalar yanlışları örtbas ederler

neyseki hep yek tekiz
fikir birlikleri elbette olabilir, “seviyorum” diye koru korune gruplaşmak yoo.

bizde de şey oluyor sabah bütün gruplara merhaba ve günaydın yazılıp, saat kaçta foruma girilecek, kaç post atılacak, kimlerin postu komik olmasa bile haha'lanacak, kimlerin postlarına sadece beğeni verip geçilecek, kimlerin yüzüne bile bakılmayacak bunları belirliyoruz. sonra grubu da gruplara ayırıyoruz, mesela bizim grupta yosun en erken foruma girip nabız tutandır, sonra juju bir yoklar, en son gerekli bilgileri aldıktan sonra ben giriş yaparım ve ortalığı süzerim. giriş yaparken de ''ben giriyorum hemen gelin'' derim ki yalnız kalıp kalp krizi geçirmeyeyim. bazı günler akşama kadar bir şey yazmıyorum mesela off günüm oluyor o. bunun excel tablosunu da plesk'e yaptırdık, o gruba tam dahil değil dışardan destek veriyor... öyle yani, daha detaylı anlatırdım ama grubu olmayanlar anlayamaz bizi... mesela bu postu izinlerini alarak yazıyorum, şu an whatsapp'ta görüldü attıkları için de rahatım. birazdan gelip haha atacaklar bana.

Arkadaşlar ben buraya elimden tutulup getirildim, bir gün elimi bırakırlarsa sizlerinkini de tutabilirim.

Olmaları kötü bişey değil ki sadece ben değilim dedim : D

Grupsal aktiviteleri sevmiyorum ama bazen mecburiyetler işte. Eğitim hayatımda da böyle. Cidden grupla bir şeyler yapmaya çalışmak ölüm.

• Hımm
bizde de şey oluyor sabah bütün gruplara merhaba ve günaydın yazılıp, saat kaçta foruma girilecek, kaç post atılacak, kimlerin postu komik olmasa bile haha'lanacak, kimlerin postlarına sadece beğeni verip geçilecek, kimlerin yüzüne bile bakılmayacak bunları belirliyoruz. sonra grubu da gruplara ayırıyoruz, mesela bizim grupta yosun en erken foruma girip nabız tutandır, sonra juju bir yoklar, en son gerekli bilgileri aldıktan sonra ben giriş yaparım ve ortalığı süzerim. giriş yaparken de ''ben giriyorum hemen gelin'' derim ki yalnız kalıp kalp krizi geçirmeyeyim. bazı günler akşama kadar bir şey yazmıyorum mesela off günüm oluyor o. bunun excel tablosunu da plesk'e yaptırdık, o gruba tam dahil değil dışardan destek veriyor... öyle yani, daha detaylı anlatırdım ama grubu olmayanlar anlayamaz bizi... mesela bu postu izinlerini alarak yazıyorum, şu an whatsapp'ta görüldü attıkları için de rahatım. birazdan gelip haha atacaklar bana.
Peki şunu söyler misin bir konuya ilk giriş önceliği kimde.? grubunuzda :p

Bence daha cok,asla dedikodusu edilmeyecek üyeler konusu daha üzücü sonuclar cikarabilir.

Peki şunu söyler misin bir konuya ilk giriş önceliği kimde.? grubunuzda :p
bunu serbest bıraktık, böyle kolaylıkları da var grubumuzun... senin için her detayı özel olarak anlatırım, yalnızlık hissedersen gel... baş başa grup kurarız hiç problem değil sjhhs. random atmak mesela grupta eksi puan veriyor bizde. neden? çünkü nasıl olur da grup dışından birine random atarsın diye gerginlik yaratıyor. olsun ama senin için feda ettim kendimi. öyle de bi kadınım.

• Hehe
bunu serbest bıraktık, böyle kolaylıkları da var grubumuzun... senin için her detayı özel olarak anlatırım, yalnızlık hissedersen gel... baş başa grup kurarız hiç problem değil sjhhs. random atmak mesela grupta eksi puan veriyor bizde. neden? çünkü nasıl olur da grup dışından birine random atarsın diye gerginlik yaratıyor. olsun ama senin için feda ettim kendimi. öyle de bi kadınım.
Yalnız hissetmiyorum eğleniyoruz çoğu arkadaş ile etkileşim yapıyoruz zaten sadece grubumuz yok : D
Peki bir üyeyi kurban seçtiğiniz de neler geçiyor aklınızdan ? İşkence tarzınızı bilmek isterim Sjsjsjs

Yalnız hissetmiyorum eğleniyoruz çoğu arkadaş ile etkileşim yapıyoruz zaten sadece grubumuz yok : D
Peki bir üyeyi kurban seçtiğiniz de neler geçiyor aklınızdan ? İşkence tarzınızı bilmek isterim Sjsjsjs
iyi gözlemlersen işkence tarzımızı anlayabilirsin... kurbanın ne şekilde kurban olduğuna göre işkence varyantlarımız covidden daha hızlı değişim gösteriyor ama bizim grubumuzun en güzel özelliği herkesin sevmediğine kimse karışmıyor, daha çok ortak sevilmeyenler etrafında kenetleniyoruz ve kalbimize işliyoruz ilmek ilmek... hadi eğlence devam etsin <3

Geri