Forumda bir gruba dahil olmamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
arkadaşlar zaten grup olmakta sorun yok. yani 50 kişi hep beraber takılamayız değil mi? olm toplumun gereği zaten gruplaşmak. ama hilolcümün ve melocumun dediği gibi tek beyin olmamak mühim. bence grupları sevelim sarılalım.

arkadaşlar zaten grup olmakta sorun yok. yani 50 kişi hep beraber takılamayız değil mi? olm toplumun gereği zaten gruplaşmak. ama hilolcümün ve melocumun dediği gibi tek beyin olmamak mühim. bence grupları sevelim sarılalım.
@juju senin o huyunu seviyorum kısaca diyorsun ki kimin kiminle sorunu varsa onunla halletsin o kısımda geriye çekiliyorsun yani akbaba gibi o bu arkadaşıma bunu demiş diye cephe almıyorsun.
Kısaca senin o davranışını hep takdir ederim.
Edit.Bu konuda BAN çıkarmı jujusko

@juju senin o huyunu seviyorum kısaca diyorsun ki kimin kiminle sorunu varsa onunla halletsin o kısımda geriye çekiliyorsun yani akbaba gibi o bu arkadaşıma bunu demiş diye cephe almıyorsun.
Kısaca senin o davranışını hep takdir ederim.
Edit.Bu konuda BAN çıkarmı jujusko

ya biz birbirimize karışmayız zaten. hatta barıştırıyoruz. mesela bakınız sezen. ben anlaşamıyordum. baktım melo anlaşıyor. bir bildiği vardır deyip ben de anlaşmaya başladım ndjadnaw. şununla konuşma, buna layk atma falan kaç yaşındayız çocuklar lüüüğğğtfeğğğn. ha ama kavga varsa her türlü arkadaşımı savunurum. o sırada çok objektif olamıyorum.

Ban çıkmaz.. biri çıkar grupları yazarsa belki..

Ben yazdım grupları ama buraya değil whatsapp da yazdım. Ama istersen özelden sana yazayım sen banlan
Ben burada asla banlanmak istemem @juju

simdi ben hangi gruptanim acaba diye sorsam kesin "gurbetciler grubu" dersiniz
(oysa gurbetci bile degilim)

E tek beyinleri de açıklayın madem. Nasıl oluyorsa ben anlamadım :D

Bizimkiler kendilerini bilir zaten. Diğerlerine dair tepkimiz ektedir. Tşk.

3BCC1E8A-92DE-486D-91D8-32379BB0181C.jpeg

Şöyle görünce
İyi ki bir gruba dahil değilim diyorum skfjks

Need ve Sux her ikinizinde polemik iceren postlari silindi devami halinde konudan uzaklastirmak zorunda kalacagim bilginize.

@need af buyur
tanımıyorum seni ama şu an çok sempatik geldin :D
Boşver silinsin mesajın canını sıkma

Geri