B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Grupları ifsami etsek acaba 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oyle mi samet?Arkadaşlar ben buraya elimden tutulup getirildim, bir gün elimi bırakırlarsa sizlerinkini de tutabilirim.
Gruplari da yaz cikar masaya vur be serce!Bunu bi kaç kez duydum gruplaşmalar ve belirli kemik kadro diye tabir edilen bir kitle var.
Peki ben napıyorum.?
Giriyorum takılıyorum bişeyler fardekiyorum ama bunu kimseyle konuşmuyorum o arada kafa sesim ;
Hımmmm
Hommmm
Vay be
Bak sen şuna
Ay inanmıyorum
Bu kız böyle yapmazdı
Şu oğlan niye böyle yaptı
Sonra exit Ssjssj
Bir gruba yada bir kişiye dahil değilim takılıp çıkıyorum ;d
Ay neden üzerime geliyorsunuz.( bu grup illaki kötü değil ki mesela Yosun ile Melodramı seneler önce biliyorum ben ben beceremiyorum çoklu olmayıGruplari da yaz cikar masaya vur be serce!
Bak en güzel tespiti hilal yapmış on numara tespit haklimi evet kelimesi kelimesine hakli bu bir örnek vereceğim geçenlerde sanırım ya kitap bolümü yada edebiyat bolumu idi. Oraya konu paylaşımı yapmıştım sonra an itibari ile bildirim geldi. Konuyu beğenen kişi beni ömrü hayatında sevmeyen ve her firsatda laf sokan birisi sonra bi bildirim daha geldi bi baktım oda onun kankasi onunda ondan farki yok yalnız ilk bildirim sahibi kültürlü sosyal hayatı var kitap konusunda yada edebiyat konusunda bilgili diyebilirimgrubu olanlara değil de tek beyin takılanlara uyuz oluyorum. kime layk atacağına bile beraber karar veriyolar. melo’nunki gibi saka degil gercekten var böyle tipler. cogu kisinin de sempatik buldugu tipler. hicbirini anlamıyorum ya safsınız ya da samimiyetsiz
harlaniyor yavaş yavaş. hissediyorum :püç, beş ban çıkabilecek konu. peşinen iki banı verin ve bu iş huzur içinde çözülsün.
juju elini bırakır ise burdan süresiz banlanman için ekip hazır sayın enişte. SsjsjsjArkadaşlar ben buraya elimden tutulup getirildim, bir gün elimi bırakırlarsa sizlerinkini de tutabilirim.
Ihtiyacın mı var sankicok iticiler ya yeminle bak
yek olmak iyidir
Sen solo takıl böyle daha coolsun :dbeni de alın ya çok yalnızım.
ya bırak ıssız adamlık filan boş işler .xSen solo takıl böyle daha coolsun :d