Forumda alkol kullanmayan üyeler

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Dün Yarmagül hanım bıraktı, ben de Şüheda hanımın bu konusundan sonra bırakıyorum.

1 aydır içmiyordum unutmuştum bu konu hatırlattı şerefine akşam ballantines açacağım. Alkol reklamı yasaklanmalı bence bakın kötüye yöneldim.

Benim kalbim temiz hanfendisi seninle aynı anda yazdım. Hem ne yazdığını bilmeden bırakma kararı aldım bak, ayrıca esekherif bütün kötü alışkanlıkları olan birisi, bakma AKP trol maaşı alıyor.

Şiir mi?
Demlenmek mii?
dalmak mı?
hayal mi ?

23-ekim-2016-binali-yildirim-in-feto-yu-savunmasi_1217017.jpg

ekonomik kriz sebebiyle bırakmıştım sonra rakı yapmayı öğrenince... bir arkadaşta bira yapıyor, eniştem de votka yolluyor, şaraplar nevşehir'den bedavaya geliyor derken, dedim bunları içeceğine sat melo.

ekonomik kriz sebebiyle bırakmıştım sonra rakı yapmayı öğrenince... bir arkadaşta bira yapıyor, eniştem de votka yolluyor, şaraplar nevşehir'den bedavaya geliyor derken, dedim bunları içeceğine sat melo.

Kaçak rakı var, boğma. Ikinci duble de pert etme özelliğine sahip ve halk dilinde bilmem ne öldüren derler. Tşkkkk.

Melo sen içme pampa.

Şüheda sende içeceksin merak etme, başlayacaksın. Biz böyle çok içmeyen kişiyi sigaraya, alkole başlattık!

Kaçak rakı var, boğma. Ikinci duble de pert etme özelliğine sahip ve halk dilinde bilmem ne öldüren derler. Tşkkkk.

Melo sen içme pampa.
Bahticim, senin boğma demeyi öğrendiğin yaşta babam bana gel de rakı içelim diyordu, yeni rakının marka yüzüydüm ben.
Tabii bu işi çok da abartmamak lazım, içen içsin içmeyen içmesin amaan der geçerim.
Senin bu konulara girmen bile yasak, hadi bakim.

Sırf Recep Tayyip Erdoğan ``Kafası Güzel Gençlik İstemiyoruz ``Dediği İçin Haftada Üç Gün Ayyaş Gezer Oldum.

Bende kullanmiyorum 10 sene olmustur birakali. Bazi supersonik arkadaslar yine alinganlik gostermis.

Zaten rahatsiz olmadigini belirtmis konuyu acan arkadas :)

Icip forumda sapitmadikca afiyet olsun derim sahsim adina.

Bahticim, senin boğma demeyi öğrendiğin yaşta babam bana gel de rakı içelim diyordu, yeni rakının marka yüzüydüm ben.
Tabii bu işi çok da abartmamak lazım, içen içsin içmeyen içmesin amaan der geçerim.
Senin bu konulara girmen bile yasak, hadi bakim.

Benim dedem ayrı bir psikopattı hocu. Bizim müptezellik bebeklikten gelen bir şey vkdkvkekg

Irsi de olabilir.

çay lav yuu sjsbh
Tamam arkadaşlar bundan sonra çay fotileri sadece:biggrin:

bazi supersonik arkadaslar

laf çakti.
OO.

Geçirdi lafı.

Bilmiyorum artık üstüne kim alınır.
Ama lafı koydu yani...

Kesin bana dememiştir ama bana da diyebilirdi...

Son düzenleme:
Geri