Forumda alkol kullanmayan üyeler

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Vodka sevmem ama babam güzel yapar. Vodkaya anason koyunca rakı oluyor zaten. annem de güzel şarap yapar. Onu da pek sevmem. Ama , rakı nasıl bırakılır bilmiyorum , kendimi bildiğimden beri demleniyorum zaten.
Yazın kumsaldasın elinde kitabın yanında kahve mi içersin Bomonti mi? Bence bomonti. Kimse bunun aksine beni inandıramaz. Üzgünüm . kahve de içebiliyorum bu arada ben . öyle bir yeteneğim de var.

Öyle işte söyleceklerim bu kadar. Bir gün bırakmaya karar verirsem, umarım o beni bırakmaz canımlar.
Düzeyli bir ilişkimiz var. Hep öyle kalsın

Son düzenleme:
Ben şu an üzüm suyu içiyorum. İçine su katınca neden rengi beyaz oldu ben de annamadım. :npsrn:

Hiç içmem. Davet edilirsem ki, uzun zamandır davet eden olmadı, mezeleri bir güzel herkesten önce götürürüm. İçmeyince de yapacak başka bir şey kalmıyor. Belki o nedenle artık beni rakı masasına davet eden olmuyor.

Roman falan da okumam. Daha çok Otmomil, Motosiklet dergileri okurum. Kahvem orta şekerli olsun lütfen. Yanında çifte kavrulmuş lokum da iyi gider.

karma neyinize yetmiyor
ne güzel saçmalıyor işte
evet ilerisi olmaz

azdan kastın 1Litre Bogma mı ? doldur hele içek :D :D :happy_dance:

Ahahahaha. Yok lan valla içmiyorum artık eskisi gibi. Yok bir de hep kafam güzel iken arardınız. Hatırlıyor musun la meşgule atıp duruyordum. En sonunda açıp sizi ne kadar sevdiğimi söylemiştim falan. Neyse.

Havalar az soğusun alıp gelecem. Bizim iş sezonu havalar soğuyunca çok azalıyor. O zaman rahat rahat 2 günlüğüne gelirim. Halacığımı da çok özledim ya la. Seninle içersek sabaha uyanmayız bir de o var şimdi.:biggrin:

Bahtiyar bidaha geldıgımde 1 lıtre ayarlıyacan zaten guzelınden kendı ıcdıgın bogmalardan :D :D :D

Ayarlaması kolay da bak çarparsa ağlama bana kanka. Taaa bebeyken içerdim şu yaşıma kadar iki de bir alkol komasındaydım. Artık azalttım ölecem yoksa o kesin.:biggrin: Incir, üzüm, kuru üzüm var. Bir de üzüm ve kuru üzüm karışımı var. Sana ben hangisinden ayarlayacağımı biliyorum ahahaha.:biggrin:

• Beğen
Tepkiler: S4S
Sanırım iki tarafın ortasındayım. Özel günlerde eşlik ederim yoksa aramam.

kullanmıyordum ama tüm yorumları okuduktan sonra "neden olmasın ki?" dedim. başlıyorum arkadaşlar.

Geri