Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bundan birkaç yıl önce sevdiğim bir kadın vardı, o beni bıraktığı için mi içmeye başladım, yoksa içmeye başladığım için mi beni bıraktı hatırlamıyorum.
ekonomik kriz sebebiyle bırakmıştım sonra rakı yapmayı öğrenince... bir arkadaşta bira yapıyor, eniştem de votka yolluyor, şaraplar nevşehir'den bedavaya geliyor derken, dedim bunları içeceğine sat melo.
Bahticim, senin boğma demeyi öğrendiğin yaşta babam bana gel de rakı içelim diyordu, yeni rakının marka yüzüydüm ben.Kaçak rakı var, boğma. Ikinci duble de pert etme özelliğine sahip ve halk dilinde bilmem ne öldüren derler. Tşkkkk.
Melo sen içme pampa.
Bahticim, senin boğma demeyi öğrendiğin yaşta babam bana gel de rakı içelim diyordu, yeni rakının marka yüzüydüm ben.
Tabii bu işi çok da abartmamak lazım, içen içsin içmeyen içmesin amaan der geçerim.
Senin bu konulara girmen bile yasak, hadi bakim.
bazi supersonik arkadaslar
:teh:Kitap kafede türk kahvesi eşliğinde ahmet batman tartışmak isteyen hanımlar beğensin