Forumda alkol kullanmayan üyeler

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Bir iki hafta daha alkol alamam. Patates harşlama, yağsız makarna ve yoğurt çorbasına devam. içecek olarak limonlu şekersiz çay.

:13:
Gitti bir dal sigaram sjsjhxd neyse bu aralar azalttım cidden onu.paket 3 günde bitiyor.
Her türlü bırakma desteği, rencide edilerek toplumdan uzaklaştırma desteği ve sonrasında gelen aydınlanma süreçleri için iletişim; PM.
%100 bıraktırma garantili ücretsiz desteğimizden lütfen yararlanın... shsgshd.
Güvendim sana, çiçek gibi olacak için tütün gibi değil de. <3

Her türlü bırakma desteği, rencide edilerek toplumdan uzaklaştırma desteği ve sonrasında gelen aydınlanma süreçleri için iletişim; PM.
%100 bıraktırma garantili ücretsiz desteğimizden lütfen yararlanın... shsgshd.
Güvendim sana, çiçek gibi olacak için tütün gibi değil de. <3

kitapda okumaya başladım hemen şuan şimdi sjjd artık daha faidalı bir aza olacağım xd

Ne demek alkol kullanmamak? İlan bu ülke hangi vergiyle dönüyor biliyormusunuz? Vatan haini misiniz, icenlerin vergisi ile alınan kurşunla kazanıldı o güvenli bölge

Çay, kahve, nektari çeşitleri, süt.. Yalnız değilsiniz de resim paylaşmıyorum pek belki değişiklik yapabilirim. :)

Ne demek alkol kullanmamak? İlan bu ülke hangi vergiyle dönüyor biliyormusunuz? Vatan haini misiniz, icenlerin vergisi ile alınan kurşunla kazanıldı o güvenli bölge

Beklenen, arzu edilen yorum bu idi kesinlikle.:biggrin: Kaos sebebi.

Alkol tüketimim yok denecek kadar az. 2-3 ayda bir 1-2 bira yada arkadaş ortamında denk geldiğim bir içki sofrası dışında içmiyorum.

Geri