Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Önc
Birkaç gizli AKP'li var, ama belli etmiyorlar. Eh nickini yazınca da kahvede batak oynayan dayılar gibi savunmaya geçiyorlar.
@Sanem @climax @kLara ve @melnur gibi öğütücüler adamları bitirdi ahaja.

Acilen takviye lazım, ben hayatımda hep muhalefet oldum.. karşıya geçeceğim yoksa.
E önce sağa, sonra sola tekrar sağa bakarak geç bari :)

Olm bu akepeliler le tartisilir mi? Hala ogrenemediniz ya. En mantiklisini genc bi kardesimiz agizlarina telefon sokarak yapmisti..

Utanma duygularini yitirmediyse, ondan belki de sesi cikmiyordur .p

Neden üzerine alındın? Bak sen dahi olayı kavradın ki kurtuluş Babacan diyorsun.
En azından trollüğünü bu kadar basit gösterme evlat.
Mevzu benle alakalı değil insanlara kâfir diyor basit bir söylem değil bu ona tepki gösterdim

Mevzu benle alakalı değil insanlara kâfir diyor basit bir söylem değil bu ona tepki gösterdim
Ama yalan söylemiyor arkadaş. AKP'nin yaptığı resmen İslam karşıtlığı, dolayısıyla kafirlik ve destekleyen de kafir olur.
Hatta AKP sadece İslam karşıtı değil Türkiye karşıtı da aynı zamanda, halk düşmanı da. Ülkenin böyle kötü duruma gelişine ancak Türkiye düşmanları sevinir. Ehhh sevinenlere, destekleyenlere bak görürsün Türkiye düşmanlarını.

Ama yalan söylemiyor arkadaş. AKP'nin yaptığı resmen İslam karşıtlığı, dolayısıyla kafirlik ve destekleyen de kafir olur.
Hatta AKP sadece İslam karşıtı değil Türkiye karşıtı da aynı zamanda, halk düşmanı da. Ülkenin böyle kötü duruma gelişine ancak Türkiye düşmanları sevinir. Ehhh sevinenlere, destekleyenlere bak görürsün Türkiye düşmanlarını.
Hee akp Türkiye' karşıtı HDP Türkiye sevdalısı

Hee akp Türkiye' karşıtı HDP Türkiye sevdalısı
İba Türkiye ekonomide çukurda, enflasyon ve döviz pik yapmış, gübre dahi $ ile satın alınıyor, gençler ülkeyi terk ediyor,.....
Bu durum ülke için iyi değil ve doğal olarak Türkiye karşıtlarını sevindirir. Demekki AKP Türkiye karşıtlarına çalışıyor.

İba Türkiye ekonomide çukurda, enflasyon ve döviz pik yspmış, gübre dahi $ ile satın alınıyor, gençler ülkeyi terk ediyor,.....
Bu durum ülke için iyi değil ve doğal olarak Türkiye karşıtlarını sevindirir. Demekki AKP Türkiye karşıtlarına çalışıyor.
Gel Babacan a oy ver o zaman, HDP yi bırak

yine söylüyorum gene söylicem akpnin iktidar olması başarılı gibi gözüksede muhalefetin beceriksizligidir bu durum.
YAŞASIN TAM BAGIMSIZ TÜRKİYE YAŞASIN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ONUN İLKELERİ.

Geri