kamil0920
Bronz Üye
Türkçe karşılığı veled-i zina olanların ne konuşulacak tarafı ne herhangi bir şekilde olabilir diye absorde edilecek tarafı var. Yorumsuz, zaten alenen açık bir konu ne konuşulabilir ki? Küfürlü hitap buraya yakışmaz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkçe karşılığı veled-i zina olanların ne konuşulacak tarafı ne herhangi bir şekilde olabilir diye absorde edilecek tarafı var. Yorumsuz, zaten alenen açık bir konu ne konuşulabilir ki? Küfürlü hitap buraya yakışmaz...
E önce sağa, sonra sola tekrar sağa bakarak geç bari
Aha. Ben gormedim.Bununla ilgili biz bir konu altında @ibadeath le konuşmuştuk ben hatta bir video da atmıştım![]()
Boş konuşmaAk partiyi savunan adam müslümanım demesin kafir kafir
Haramı bilerek savunmak insanı dinden çıkarırBoş konuşma
Neden üzerine alındın? Bak sen dahi olayı kavradın ki kurtuluş Babacan diyorsun.Boş konuşma
Aaaa babacan dediyse akıllı adammış,Neden üzerine alındın? Bak sen dahi olayı kavradın ki kurtuluş Babacan diyorsun.
En azından trollüğünü bu kadar basit gösterme evlat.
Mevzu benle alakalı değil insanlara kâfir diyor basit bir söylem değil bu ona tepki gösterdimNeden üzerine alındın? Bak sen dahi olayı kavradın ki kurtuluş Babacan diyorsun.
En azından trollüğünü bu kadar basit gösterme evlat.
Ama yalan söylemiyor arkadaş. AKP'nin yaptığı resmen İslam karşıtlığı, dolayısıyla kafirlik ve destekleyen de kafir olur.Mevzu benle alakalı değil insanlara kâfir diyor basit bir söylem değil bu ona tepki gösterdim
Yok yaaa inanma güya bizimle tsjjhgj geçiyor.Aaaa babacan dediyse akıllı adammış,
yaşasın liberalizm
Hee akp Türkiye' karşıtı HDP Türkiye sevdalısıAma yalan söylemiyor arkadaş. AKP'nin yaptığı resmen İslam karşıtlığı, dolayısıyla kafirlik ve destekleyen de kafir olur.
Hatta AKP sadece İslam karşıtı değil Türkiye karşıtı da aynı zamanda, halk düşmanı da. Ülkenin böyle kötü duruma gelişine ancak Türkiye düşmanları sevinir. Ehhh sevinenlere, destekleyenlere bak görürsün Türkiye düşmanlarını.
İba Türkiye ekonomide çukurda, enflasyon ve döviz pik yapmış, gübre dahi $ ile satın alınıyor, gençler ülkeyi terk ediyor,.....Hee akp Türkiye' karşıtı HDP Türkiye sevdalısı
Gel Babacan a oy ver o zaman, HDP yi bırakİba Türkiye ekonomide çukurda, enflasyon ve döviz pik yspmış, gübre dahi $ ile satın alınıyor, gençler ülkeyi terk ediyor,.....
Bu durum ülke için iyi değil ve doğal olarak Türkiye karşıtlarını sevindirir. Demekki AKP Türkiye karşıtlarına çalışıyor.
Başkanlık seçiminde bu ucube sistemi, tek adam rejimini yok edecek adaya zaten oy vereceğiz canım benim.Gel Babacan a oy ver o zaman, HDP yi bırak
Akpden maaş alıyor musun _ almıyorsan yaptığın manyaklik_ bedavaya bir Par ti savunulur mu? Tepedekilier kaymakli fıstıklı götürüyor _ sadece akp için değil _ diğer partiler için de geçerliGel Babacan a oy ver o zaman, HDP yi bırak