Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
AKP'li kardeşlerimi çok severim açıkçası, ben muhalif birisi olduğum için yakında AKP'li arkadaşlar ile yeni yönetime saldıracaz ahaha.

cıkarın telefonları en az cebinizde 5000tl lik telefon var cıkarın herkesin evinin önünde araba var cekın foto
hainler vatan hainleri fetöcü bunlar yok baba yakışmıyor bana akpcilik lan bu troller ne kadar maaş alıyor aceba

telefon dedinde Mavrupa da 1 aylik işsizlik maasiyla en kral telefonu alabiliosun ne acı

Evet arkadaşlar son mohikan kamil0920 de bir yıldız gibi kaydı forumdan ve hiç AKP'li kalmadı.
Görev başarılıyla sonuçlandı.. konuyu kitleyebiliriz :) elinize sağlık sevgili İF üyeleri ve yönetimi ahah.

Niye la kimin neyi savunduğu kimi ilgilendiriyor irc'mi siyasi forummu askdfadf

o zaman siyaset yapalım masayı toplayın kurmaylar yarbaylar ajdar ve kerimcanda gelsin

Halen savunan varsa zaten gıtsın bogazkoprusunden atsın kendını oksıjen ısrafı yapmasın

Ben bir kaç kişiyi biliyorum zamanında savunuyordu CHP’lilere laf sokuyordu. Sonra pıstı hatta geçen Akp’ye laf sokmuş. Böyle de dönekler.

Kimse savunmadigindan 20 yildir zirvede.
Size bi si sölim mi?
Bi 20 yil daha kalacak gibime geliyo bunlar.
Demedi deme Ibrahim.

esasen forum koca bir akp temsiliyetini üstleniyor, bunun için akp'li olmaları şart degil. atatürk, laiklik vs. gibi konu başlıklarını aradan çıkart, kendine muhalif etiketi yapıştıran bir çok ebleh akp ile katıksız benzer fikirleri savunuyor..
küçük küçük erdoganlar, öğhk.

İsterseniz ak partili olayım ben o taraf çok güçsüz olduysa.

Başlıyorum. Gılışdar SSK yı batırdı. Dedemin mezarını okuyamıyorum. Camileri ahır yaptılar. Yerli uçağımız göklerde. 2023 de gizli maddelerin süresi doluyor. Uçuyoruz kaçıyoruz.

artık muhalif de beğenmiyorlar. abimize saralım türk ve devlet düşmanı kategorisinden bir muhalif.

bu parlak çocukta nereye yazsam, arkamdan "türk ve devlet düşmanı" diye mee'liyor. bu arada vasim olur kendisi, neye ve kime düşmanlık edeceğimi o tayin ediyor bilginize.

bu forum özelinde kendini muhalif olarak sınıflandıran üyelerin toplumsal bir çok konuda olan görüş ve yorumlarını da baz alarak gelin hep beraber değerlendirelim madem. zira kendini chp muhalifi, iyipli muhalif hede hödö partisi muhalifi olarak çeşitlendiren bu arkadaşların esasen neye muhalif olduklarını çözmeye çalışalım.

-ekseriyeti erkek egemenliğine karşı değil ama akp’ye muhalif.
-kapitalizme karşı değil ama akp’ye muhalif.
-türk milliyetçiliğine karşı değil ama Kürt milliyetçiliğine karşı.
-devletin kutsanmasına karşı değil ama akp’ye muhalif.
-militarizme karşı değil ama akp’ye muhalif.

ne kaldı geriye? çok var ama hiç ilgilenmediklerinden dolayı onları bir es geçip dinin kullanımından örnek vereyim. dinin devlet eliyle kullanımına (diyanet) karşı değil ama akp’ye muhalif. iktidara karşı değil ama akp’ye muhalif.

bu muhaliflerin neye muhalif oldukları belirsiz olduğu için, sadece sonuçlar üzerinden temsilcilerinin işaretiyle tavır almalarından dolayı siyasi partiler seçim dönemlerinde bu durumu lehine çevirmek için birçok vaatte bulunur...

işte "suriyelileri ülkelerine göndereceğiz", "tecavüzcülere ağır ceza vereceğiz", "asgari ücreti arttıracağız", vs. lakin bunlar zaten çözüm içermez, aksine sorunu besleyen vaatlerdir.
sevgi pıtırcığı muhaliflerimiz bunu anlamıyor, anlamak da istemiyor, zaten yıllar yılı tartışılan meselelere bakarsanız hep aynı meseleleri tartıştıklarını göreceksiniz, ötesi yok.

Geri