Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Böyle boş konularda mı vakit öldüreceğiz.. zamanımızı daha iyi değerlendirerek birbirimize katkı sağlasak.
Senin burcun ne tatlım.. yükselen ne biraz araştırma yapacağım seninle ilgili.
Biraz sacmalamak ruha iyi gelir Runcim.
Bos konularda en iyisi olur.
Bu konu da o kadar bos mu bilemim.ddd

Biraz sacmalamak ruha iyi gelir Runcim.
Bos konularda en iyisi olur.
Bu konu da o kadar bos mu bilemim.ddd
Sence sürekli boş konular altında buluşuyor olmamız tesadüf olamaz..
Şimdi sürekli iltifat eden erkek konusuna gidiyorum, lütfen ellerimi bırakma ve benimle gel.
Daha önce çok güzel olduğunu söyledim mi?
- iltifat etti, itici bu.

Burada yanan birisi varsa o da sensin. Ben gayet güzel şekilde eğleniyorum. Sana daha uygun o söz sanki, hani benim tarayacak saçım yok.
Öyle küfürlü deyimler kullanıp, sonra bir şeyler duyunca ağlama sonra. Dediğim gibi, çirkin olduğun kadar çirkin olurum. Sorun yok, gizli AKP'li sensin herhalde oradan bilendin.
Ya @Run tatlı canını boşuna sıkma, örnek aldıkları liderleri Tayyip önüne gelene küfür ediyor, tehdit ediyor, aşağılıyor,....
Bunlar hep mağduru oynarlar, kendileri çok temiz,....
Varsa bu iktidarın savunulacak yanı gelip savunsunlar, ağlamaya gerek yok.

Ya @Run tatlı canını boşuna sıkma, örnek aldıkları liderleri Tayyip önüne gelene küfür ediyor, tehdit ediyor, aşağılıyor,....
Can sıkacak durum yok ya, öyle laflaştık işte her zaman ki forum halleri. Ben açıkçası foruma ciddi düşünceleri yazmıyorum. Mücadeleyi sahalarda veriyorum, laf olsun torba dolsun muhabbeti yapamam.
Biz ailecek çok bedeller ödedik, o yüzden yüzeysel forum seviyesinde kırıcı olmadan hafifçe mizah katarak katılıyorum konulara.
Ayrıca seni de takip ediyorum diğer arkadaşlar gibi, en azından güzel tartışma yapıyorsun. Tebrikler.

örnek aldıkları liderleri Tayyip önüne gelene küfür ediyor, tehdit ediyor, aşağılıyor,....
ihraç ihraç konuşma akp ile bağdaştıralacak bir eylemim yahut zihniyetim yok.

Yakında forumda üye kalmayacak sizin derdiniz ne

Bu ülkeye vatansever ve çalışkan gençler lazım ki öylelerinin ülke için neler başardığı gün gibi ortada İHA Siha, yerli araba, uçak, jet
Aynı ezberler bozuk pilak gibi tekrarlanıyor. Kendi çevren dışında kimse yemiyor bu saçmalıkları ibacım.
Yıllardır bu ülke için mücadele eden gençleri vatanhaini ilan ettiniz yetmedi avukatları da eklediniz. O da yetmedi doktorları eklediniz. Hızınızı alamadınız çiftciyi, esnafı vatanhaini ilan ettiniz. Senin "kan emici" kebabcıları da ekledi,.... en son $ alan hain ilan edildi. Yani bu ülkede vatanhaini ilan etmediğiniz kalmadı, sadece sizin güruh vatanperver.
La çavuş sizin nezdinizde vatanhaini ilan edilmek bir gururdur benim için çünkü, gerçek vatanhaini ülkeyi bu hale getirenlerdir onların da kim olduğu ortada. Kendi sıfatınızı gençlere atmayın.

Son düzenleme:
Aynı ezberler bozuk pilak gibi tekrarlanıyor. Kendi çevren dışında kimse yemiyor bu saçmalıkları ibacım.
İşte sizin vizyonunuz bu uzay, teknoloji, kodlama, yazılım saçmalık diyorsunuz yapamayız diyorsunuz ama inanan ve bu yolda yürüyen pırıl pırıl gençlerimiz var

İşte sizin vizyonunuz bu uzay, teknoloji, kodlama, yazılım saçmalık diyorsunuz yapamayız diyorsunuz ama inanan ve bu yolda yürüyen pırıl pırıl gençlerimiz var
Yav ilim ve bilim düşmanı tarikatlara biat ederek mi bunları söylüyorsun iba?
Bak bakalım tüm dünyaya bilim adamları, teknoloji üreten, geliştiren,..... kimlerden oluşuyor, örümcek kafalı tarikat üyelerinden değil. Taklit ile ilim ve bilim olmaz öğren artık.

Geri