Böyle boş konularda mı vakit öldüreceğiz.. zamanımızı daha iyi değerlendirerek birbirimize katkı sağlasak.Beni tanidilar canlarim.
Siz devam edin.Kehkeh.
Senin burcun ne tatlım.. yükselen ne biraz araştırma yapacağım seninle ilgili.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle boş konularda mı vakit öldüreceğiz.. zamanımızı daha iyi değerlendirerek birbirimize katkı sağlasak.Beni tanidilar canlarim.
Siz devam edin.Kehkeh.
Safları sıkılaştıralım@Sirius da artık savunmuyor ciddi kayıplar verdik
Çizim üzerine değil.Ne projesi bu AutoCAD de mi hazırlıyorsun
al işte iş sataşmaya ve kişiselleştirmeye böyle dönüşüyor, sana kendin denk geldikçe tanık olursun diyorum işi benim öz güvensizliğime ve ağız ucundan konuşmama getiriyorsun.Kimden bahsediyorum? Veya kimlerden? Bunu açıkla ki söylediklerinin bir değeri olsun. Aksi halde şu halinle aşırı öz güvensiz ve ağzının ucundan konuşan bir insan gibisin.
kamil09'un baktığı konularda tarağının yanına cımbız alıp giren sensin.Kazakistan konularına Kamil 09 bakıyor kardeş, ben anlamam. Senin muhatap o olabilir, ben değil.
Saç tarama işlerini severim, güzel bir cevap gelirdi de forum içi uygun kaçmaz. Belki de başka zaman.
al işte iş sataşmaya ve kişiselleştirmeye böyle dönüşüyor, sana kendin denk geldikçe tanık olursun diyorum işi benim öz güvensizliğime ve ağız ucundan konuşmama getiriyorsun.
ben tanık olduğum eylemlere nazaran gözlemimi dile getirdim siz üzerinize alarak kendi demeçlerinizi göstermemi istiyorsunuz. konuya tarafların klara ve sen olmadığınızı niçin anlamıyorsunuz?
ya yakındaki bir tartışmada ya da geçmiş konuları okurken tanık olursun.
tepki verilir verdiğiniz tepkilere bir şey demiyorum, benim söylediklerimin tarafı olmadığınızı söylüyorum o kadar.Bak Sux ben olmasam bile bu yine bir önyargı kişilere tutumlarından dolayı kızabilirsin bu ayrı bir konu ama direk eğitim seviyeleriden vurman doğru değil.
Gündemi takip ediyorsundur illa ki ben şu genç yaşımda cidden bu zamana denk geldiğim için pişmanım ve sorguluyorum hergün neden mi ?
Ülkemde ekonomi çökmüş, mülteciler heryeri talan etmiş, hergün bir tecavüz taciz haberi, hergün bir kadın cinayet haberi, hergün gelen zam haberleri, çocuğuna istediğini alamadığı için intihar eden babalar, yatırımları battı diye kendini yakanlar bir yandan da yolsuzlukla servetine servet katanlar, pudra şekerleriyle gününü gün eden bunun ticaretini yapan resmi adamlar, ülkeyi parsel parsel el altından satanlar bunları gördükçe ne sinir kaldı artık ne de söylenecek söz tepkilerimizde bu yüzden böyle sert.
Öyle tabiki anlıyorum seni Sux şöyle diyelim denk geldikçe uyarırız bizde şimdilik uzatmayalım boşver.tepki verilir verdiğiniz tepkilere bir şey demiyorum, benim söylediklerimin tarafı olmadığınızı söylüyorum o kadar.
sende gündelik hayatında denk geliyorsundur ülkemizin kumaşı belli, kişisel eğitim her bedende var olamıyor.
Ya çocuk ne kadar ezik ruhlu birisin, o tipine bakmadan bana tarak, cımbız muhabbeti yapıyorsun.kamil09'un baktığı konularda tarağının yanına cımbız alıp giren sensin.
o başka zaman senin içinde muhakkak gelir.
sana tarak önermesi yapmamın dış görünüşünle alakası yok, karakterinle alakalı. o malum sözü bilirsin köy yanarken saç taranır, senin tarağın o tarak.Ya çocuk ne kadar ezik ruhlu birisin, o tipine bakmadan bana tarak, cımbız muhabbeti yapıyorsun.
Herhalde kimse sana gerçekleri söylemedi, arada bir aynaya bak ve sepet kafanın farkına var. Senin gibi birkaç kişinin elinde başka bir şey yok herhalde tarak, kürek falan. Hayır şu tip ile birilerine bir şey demen garip değil mi.
Benim vaktim çok, istediğin kadar çirkinleşme yapabilirsin. Her seferinde cevap alacağına emin ol.
Burada yanan birisi varsa o da sensin. Ben gayet güzel şekilde eğleniyorum. Sana daha uygun o söz sanki, hani benim tarayacak saçım yok.sana tarak önermesi yapmamın dış görünüşünle alakası yok, karakterinle alakalı. o malum sözü bilirsin köy yanarken saç taranır, senin tarağın o tarak.
uzamasın tabi hayırlısı olsunşimdilik uzatmayalım boşver.![]()
Benim yanlar rüzgarda savruluyor..Hala tarak kullanan var mı ya? Dağınık saç moda.
Benzini shell'den ilgiyi kelden alacaksın POMAK BEY.Kellesmeye başladim
Aşı ol, iyi gelirKellesmeye başladim