Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Yıllardır edebilen olmadı. Bir yenilgiden sonra maç hakkındaki yorum olduğu biliniyor sadece.
Not : Maç Barcelona ile değildi.
Benimde izlenimim aynısı, okuduğunu anlayamadığı gibi kendisini de ifade etmekte zorlanıyor. Kötü olan kendisinin bu eksikliğini görememesi.

@ibadeath kaçma artık soruma cevap ver, yoksa bayağį korkuyormusun ayılardan?

Eskiden @Domain if.net de çok sert tartışmalarımız oldu. Ama ALLAH var hiç bir zaman kırıcı olmadık. Keşke şuan burada aktif olsada yine tartışma adabını ogrensek .
Ayrıca şuan eski üyelerimizden olan @Şüheda bu arkadaş ilede siyasi konuda çok sert tartışmamızoldu.kendisi en son nişanlanmıştı.dilerim mutlu olur .Ancak bu iki arkadaş ile asla kırıcı olmadik/m.

Ancak şuan için beni tek siyasi konuda üzmeyen kişi @ismail89 'dur.Hic yoksa hakaret yok argo yok.sonucda yilin trolü oylamasında ona oy verdim :D

Ek olarak : Herkes ile siyasî konuda tartışırım yeterki Lan Lun yada argo veya hakaret olmasın kendileri gelemiyorsa bulunduklari yerin AKP il yada ilçe başkanları gelebilir :p

belli cenah tarafından topyekun taarruza uğramaktan bunalmış olduklarını düşünüyorum. gözlemlediğim kadarıyla da saldıran taife pek basmakalıp ve eğitimsiz.
.

Abi adamlar zaten çok güçlü bırakın bari forumda elleri zayıf olsun…

0990E498-F574-481F-AA63-2CCC5E7BD379.jpeg
Ekibe baksana, biz bunların yanında Mekkeli müşrikler gibi kaldık..

Arkadaşlar aşırı kasıntı yazıyorsunuz cidden bizler kendi aramızda mizahta yaparak gülerek yazıyoruz kimsenin kimseye kızdığı söverek öfkeli cümlelerle yazdığı bişey yok abartmayın bence ki bu konuda en çok @ibadeath e yükleniyoruz ki oda yazmadığımız zaman bize seslenen nerdesiniz diyin biri neyse .

@kLara ben kasıntı yazmıyorum sen alıngan okuyorsun. konu bugünkü mizahi yazışmalar özelinden ibaret değil.
genel olarak akp savunucularına ya da kitlesine karşı yaklaşımlar ve tutumlar gayet belli.

@kLara ben kasıntı yazmıyorum sen alıngan okuyorsun. konu bugünkü mizahi yazışmalar özelinden ibaret değil.
genel olarak akp savunucularına ya da kitlesine karşı yaklaşımlar ve tutumlar gayet belli.
Ee yani ? Herkesin elinin altında klavye var yazıp savunabilir sindirilme korkusu mu var gayette kendilerini ifade edebilirler burdaki insanlar gibi ayrıca insanların eğitim seviyesi hakkında veya yaptığı işler hakkında ne bilgin var ki öyle bir yorum yapabiliyorsun açıklar mısın ?

forumda 1 tane kadın akplimi en az 4 tane sayarım xs xd

@Sux , eğitimsiz olduğumuzu nasıl tespit ettiğini merak ettim şu an. Açıklar mısın? Hangi kriterleri dikkate aldın bu tespit yaparken?

Hangi yaklaşım basmakalıp? Savunulan bir fikre karşı argüman üretmek mi, karşıt fikir sunmak mı?
karşı argüman üretilmiyor ya da karşıt fikir sunulmuyor doğrudan aşağılayarak saldırılıyor, görmüyor işitmiyor olamazsın.
bu söylediklerin olsaydı basmakalıp yaklaşımlar diye söylevde bulunmazdım.

Geri