Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beni tanidilar canlarim.
Siz devam edin.Kehkeh.
Böyle boş konularda mı vakit öldüreceğiz.. zamanımızı daha iyi değerlendirerek birbirimize katkı sağlasak.
Senin burcun ne tatlım.. yükselen ne biraz araştırma yapacağım seninle ilgili.

Kimden bahsediyorum? Veya kimlerden? Bunu açıkla ki söylediklerinin bir değeri olsun. Aksi halde şu halinle aşırı öz güvensiz ve ağzının ucundan konuşan bir insan gibisin.
al işte iş sataşmaya ve kişiselleştirmeye böyle dönüşüyor, sana kendin denk geldikçe tanık olursun diyorum işi benim öz güvensizliğime ve ağız ucundan konuşmama getiriyorsun.
ben tanık olduğum eylemlere nazaran gözlemimi dile getirdim siz üzerinize alarak kendi demeçlerinizi göstermemi istiyorsunuz. konuya tarafların klara ve sen olmadığınızı niçin anlamıyorsunuz?
ya yakındaki bir tartışmada ya da geçmiş konuları okurken tanık olursun.

Bu ülkede 2 Par ti kalıcı gibi chp ve mhp _ gerisi gidici _ akp giderse mhp yada ıyi parti birleşir _ _ aşure partisi _ kemik oyu yok _ ideoloji hedefi yok _ 2023 2071 hedef diyorlar _ o tarihte ne olacağını ne yapacaklarını kendileri de bilmiyor _ 1 günlük planlari yok _ yarına ne çıkarsa kısmet nasip

Kazakistan konularına Kamil 09 bakıyor kardeş, ben anlamam. Senin muhatap o olabilir, ben değil.
Saç tarama işlerini severim, güzel bir cevap gelirdi de forum içi uygun kaçmaz. Belki de başka zaman.
kamil09'un baktığı konularda tarağının yanına cımbız alıp giren sensin.
o başka zaman senin içinde muhakkak gelir.

• Beğen
Tepkiler: 0
@Sux bahsettiğin şey doğrudur ve bu forumda bu durum yaşanmaktadır. Ben şahsım adına bunun öz eleştirisini yapıyorum. Bu biraz da çoğunluğun arsızlığından kaynaklanmakta. Bunu bu ülkede hemen her siyasi mahallede görmek mümkün.

Siyasetimiz son yıllarda belli bir kesimin körüklemesiyle hiç olmadığı kadar radikalleşti ve kutuplaştı. Arada aklı selimi muhafaza edebilen 3-5 kişi dışında geri kalan büyük çoğunluk ellerinde savaş tamtamlarıyla bir diğerini bir daha yüzeye çıkmamak üzere gömmek istiyor. Bol bol safsata yaparak karşısındakini ve fikirlerini olabildiğince değersizleştirmek için elinden gelen her çabayı gösteriyor. Forumda da bunun yansımalarını görmek kaçınılmaz oluyor.

al işte iş sataşmaya ve kişiselleştirmeye böyle dönüşüyor, sana kendin denk geldikçe tanık olursun diyorum işi benim öz güvensizliğime ve ağız ucundan konuşmama getiriyorsun.
ben tanık olduğum eylemlere nazaran gözlemimi dile getirdim siz üzerinize alarak kendi demeçlerinizi göstermemi istiyorsunuz. konuya tarafların klara ve sen olmadığınızı niçin anlamıyorsunuz?
ya yakındaki bir tartışmada ya da geçmiş konuları okurken tanık olursun.

Tarihteki en acı katliamlar bir topluluğun, başka bir topluluğu aşağılık görmesinden ortaya çıkmıştır. Kendi payıma kimseyi aşağılamam. Aktif olduğumuz bir konuda kurduğun cümle ile hedef alındığımı hissettiğim için bu konuşma sürüyor zaten.
Bahsettiğin türden aşağılamalara denk gelmedim, varsa da kendi ayıplarıdır ama rahatsız olduğun bir konudan dolayı ortaya laf atmanı gene de tasvip etmiyorum; anlık reaksiyonlar vermek çok daha yerinde.
Tabii bu benim düşüncem, benim tarzım; senin tarzın farklı olabilir.

Bak Sux ben olmasam bile bu yine bir önyargı kişilere tutumlarından dolayı kızabilirsin bu ayrı bir konu ama direk eğitim seviyeleriden vurman doğru değil.
Gündemi takip ediyorsundur illa ki ben şu genç yaşımda cidden bu zamana denk geldiğim için pişmanım ve sorguluyorum hergün neden mi ?
Ülkemde ekonomi çökmüş, mülteciler heryeri talan etmiş, hergün bir tecavüz taciz haberi, hergün bir kadın cinayet haberi, hergün gelen zam haberleri, çocuğuna istediğini alamadığı için intihar eden babalar, yatırımları battı diye kendini yakanlar bir yandan da yolsuzlukla servetine servet katanlar, pudra şekerleriyle gününü gün eden bunun ticaretini yapan resmi adamlar, ülkeyi parsel parsel el altından satanlar bunları gördükçe ne sinir kaldı artık ne de söylenecek söz tepkilerimizde bu yüzden böyle sert.
tepki verilir verdiğiniz tepkilere bir şey demiyorum, benim söylediklerimin tarafı olmadığınızı söylüyorum o kadar.
sende gündelik hayatında denk geliyorsundur ülkemizin kumaşı belli, kişisel eğitim her bedende var olamıyor.

tepki verilir verdiğiniz tepkilere bir şey demiyorum, benim söylediklerimin tarafı olmadığınızı söylüyorum o kadar.
sende gündelik hayatında denk geliyorsundur ülkemizin kumaşı belli, kişisel eğitim her bedende var olamıyor.
Öyle tabiki anlıyorum seni Sux şöyle diyelim denk geldikçe uyarırız bizde şimdilik uzatmayalım boşver. :)

• Beğen
Tepkiler: Sux
kamil09'un baktığı konularda tarağının yanına cımbız alıp giren sensin.
o başka zaman senin içinde muhakkak gelir.
Ya çocuk ne kadar ezik ruhlu birisin, o tipine bakmadan bana tarak, cımbız muhabbeti yapıyorsun.
Herhalde kimse sana gerçekleri söylemedi, arada bir aynaya bak ve sepet kafanın farkına var. Senin gibi birkaç kişinin elinde başka bir şey yok herhalde tarak, kürek falan. Hayır şu tip ile birilerine bir şey demen garip değil mi.
Benim vaktim çok, istediğin kadar çirkinleşme yapabilirsin. Her seferinde cevap alacağına emin ol.

Ya çocuk ne kadar ezik ruhlu birisin, o tipine bakmadan bana tarak, cımbız muhabbeti yapıyorsun.
Herhalde kimse sana gerçekleri söylemedi, arada bir aynaya bak ve sepet kafanın farkına var. Senin gibi birkaç kişinin elinde başka bir şey yok herhalde tarak, kürek falan. Hayır şu tip ile birilerine bir şey demen garip değil mi.
Benim vaktim çok, istediğin kadar çirkinleşme yapabilirsin. Her seferinde cevap alacağına emin ol.
sana tarak önermesi yapmamın dış görünüşünle alakası yok, karakterinle alakalı. o malum sözü bilirsin köy yanarken saç taranır, senin tarağın o tarak.

sana tarak önermesi yapmamın dış görünüşünle alakası yok, karakterinle alakalı. o malum sözü bilirsin köy yanarken saç taranır, senin tarağın o tarak.
Burada yanan birisi varsa o da sensin. Ben gayet güzel şekilde eğleniyorum. Sana daha uygun o söz sanki, hani benim tarayacak saçım yok.
Öyle küfürlü deyimler kullanıp, sonra bir şeyler duyunca ağlama sonra. Dediğim gibi, çirkin olduğun kadar çirkin olurum. Sorun yok, gizli AKP'li sensin herhalde oradan bilendin.

Hala tarak kullanan var mı ya? Dağınık saç moda.

Aşağılanan yok, aşağılayan da yok, tartışmak yerine, fikir beyan etmek yerine sırf trollük olsun diye yazanlara açıktan troll deniliyor.

Geri