ForumBahane geyikleri

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabah sabah nabıyonuz ulen kerkenezler :D

adımız forumun yan kesicileri diye çıkacak ama olsun:kiki:
Hatta forumda bi yarışma falan kazan da gifli tag yaptıralım ikimizede Yan kesiciler diye :zuha: Grupta kuralım hatta valla belki yanımıza başka elemanlarda buluruz. Ondan sonra zenginler listesinde bizde adımızı yazdırırız ve sonra ver elini mıamı ver elini los angeles gezeriz bol bol :zuha:

Moses napıyosun kekeeee :D

Hatta forumda bi yarışma falan kazan da gifli tag yaptıralım ikimizede Yan kesiciler diye :zuha: Grupta kuralım hatta valla belki yanımıza başka elemanlarda buluruz. Ondan sonra zenginler listesinde bizde adımızı yazdırırız ve sonra ver elini mıamı ver elini los angeles gezeriz bol bol :zuha:

Moses napıyosun kekeeee :D

bak bu fikir hoşuma gitti:haha: namımız tagımızdan yürür gider:kiki: bizimde gözümüz amma yükseklerseymiş:dyg:

bak bu fikir hoşuma gitti:haha: namımız tagımızdan yürür gider:kiki: bizimde gözümüz amma yükseklerseymiş:dyg:
Ondan sonra millete deriz; farkımız tagımız :haha: Tag meselesi benimde aklıma yattı hee güzel olur aslında :D

@RoLex iyidir ciğerim nabayım çalışıyorum sen nabıyon :D
İyidir münazaracı seni :zuha:
Bende aynı çalışıyorum işte sözde :D Fena karnım acıktı bir şeyler yemem lazım ama koltuktan kalkıpta forumu bırakmak istemiyorum :haha:

dur ben yoğun çalısıp mesajları kasayım:dyg: yapcak bişi kalmadı yada başka bironden tag calayım:kiki:
Dur dur daha dün geyik çaldık hemen ertesi gün başka bişey çalma çok dikkat çekeriz ortak :haha: Bence sen biraz daha zaman ayır ve mesaj kas, hem o ara gasp planlarımızı yaparız seninle :zuha:

Dur dur daha dün geyik çaldık hemen ertesi gün başka bişey çalma çok dikkat çekeriz ortak :haha: Bence sen biraz daha zaman ayır ve mesaj kas, hem o ara gasp planlarımızı yaparız seninle :zuha:

doğru diyorsun ortak dikkat çekip yakayı işe başlamadan ele vermemek lazım :)) neyse hafta sonuna kadar oldu oldu yoksa çalarız yapcak bisey yok :D

doğru diyorsun ortak dikkat çekip yakayı işe başlamadan ele vermemek lazım :)) neyse hafta sonuna kadar oldu oldu yoksa çalarız yapcak bisey yok :D
Dur ortak yemek yiyip geliyorum hemen :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri