R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
İş çıkınca haber ver bana ortağım buralardayım :haha:
aynı şekilde :cici: köşeyi dönelim artık:kiki:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İş çıkınca haber ver bana ortağım buralardayım :haha:
Geleceğimiz parlak gözüküyor ortakaynı şekilde :cici: köşeyi dönelim artık:kiki:
Geleceğimiz parlak gözüküyor ortak![]()
Aaaa aynen tenhaya çekeriz gasp ederiz üyeyi :zuha:zengin üye görürsek haberleşelim saldırırız:kiki:
Aaaa aynen tenhaya çekeriz gasp ederiz üyeyi :zuha:
sabah sabah nabıyonuz ulen kerkenezler![]()
Hatta forumda bi yarışma falan kazan da gifli tag yaptıralım ikimizede Yan kesiciler diye :zuha: Grupta kuralım hatta valla belki yanımıza başka elemanlarda buluruz. Ondan sonra zenginler listesinde bizde adımızı yazdırırız ve sonra ver elini mıamı ver elini los angeles gezeriz bol bol :zuha:adımız forumun yan kesicileri diye çıkacak ama olsun:kiki:
Hatta forumda bi yarışma falan kazan da gifli tag yaptıralım ikimizede Yan kesiciler diye :zuha: Grupta kuralım hatta valla belki yanımıza başka elemanlarda buluruz. Ondan sonra zenginler listesinde bizde adımızı yazdırırız ve sonra ver elini mıamı ver elini los angeles gezeriz bol bol :zuha:
Moses napıyosun kekeeee
Ondan sonra millete deriz; farkımız tagımız :haha: Tag meselesi benimde aklıma yattı hee güzel olur aslındabak bu fikir hoşuma gitti:haha: namımız tagımızdan yürür gider:kiki: bizimde gözümüz amma yükseklerseymiş:dyg:
Ondan sonra millete deriz; farkımız tagımız :haha: Tag meselesi benimde aklıma yattı hee güzel olur aslında![]()
İyidir münazaracı seni :zuha:@RoLex iyidir ciğerim nabayım çalışıyorum sen nabıyon![]()
Dur dur daha dün geyik çaldık hemen ertesi gün başka bişey çalma çok dikkat çekeriz ortak :haha: Bence sen biraz daha zaman ayır ve mesaj kas, hem o ara gasp planlarımızı yaparız seninle :zuha:dur ben yoğun çalısıp mesajları kasayım:dyg: yapcak bişi kalmadı yada başka bironden tag calayım:kiki:
Dur dur daha dün geyik çaldık hemen ertesi gün başka bişey çalma çok dikkat çekeriz ortak :haha: Bence sen biraz daha zaman ayır ve mesaj kas, hem o ara gasp planlarımızı yaparız seninle :zuha:
Dur ortak yemek yiyip geliyorum hemen :haha:doğru diyorsun ortak dikkat çekip yakayı işe başlamadan ele vermemek lazım) neyse hafta sonuna kadar oldu oldu yoksa çalarız yapcak bisey yok
![]()
Dur ortak yemek yiyip geliyorum hemen :haha: