Kül
Gümüş Üye
Kendi fikrim hurafelere inanmam ben :hih:
hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değildir:hih: kitap gibiyimdir okudukça öyle biri olmadığımı anlarsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi fikrim hurafelere inanmam ben :hih:
onlar ne yapacaklarını bilir;d
O zaman B planı; sen noel babayı oyala ben geyiği çuvallayıp kaçayim ? :dusun:
:haha: düsündümde boynuzlari olmazsa geyiğin koyundan ne farki kalir:dusun:
bu geyik muhabbeti uzar gideraz işim var gelcem.geyiklere sahip çıkalım ;p
O benim uzmanlık alanım hiç merak etme sen :zuha:ya noel baba geyigi caldigimizi anlar beni bırakmazsa:dusun:
O benim uzmanlık alanım hiç merak etme sen :zuha:
Tamamdır ortak geyiği başarılı bir şekilde çaldık :haha:tamam o zaman gidip kacıralım benim bir geyiğim olsun benim geyiklim:dyg:
Tamamdır ortak geyiği başarılı bir şekilde çaldık :haha:
![]()
geldim baamı seslendin![]()
Evet artık seninde bir geyiğin var ve artık geyikleyebilirsinbu bu bu şimdi benim geyiğim mi:cici::dyg: inanamiyorum artik geyikleyebilirim:heyoo: teşekkür ederim ortağım:srl:
Evet artık seninde bir geyiğin var ve artık geyikleyebilirsinRica ederim ortağım ne demek herhangi bir hırsızlık olayında yardıma ihtiyacın olursa haber vermen yeterli :zuha:
İtinayla gayri meşru işler yapılır :zuha:Çevremde eli uzun insanların olması güzel:kiki: Tamamdır ortak kaydettim artık diğer olaylara akıcaz:
İtinayla gayri meşru işler yapılır :zuha:
Ekmek yediğim yere ihanet etmem ben :haha: Ama başka her türlü şeyi yapabilirizoooo bu gidişle biz seninle bu forumu da çalarız:kiki:Süper ikili olduk
Ekmek yediğim yere ihanet etmem ben :haha: Ama başka her türlü şeyi yapabilirizBundan sonra sana ortak diyeceğim bir sakıncası yoksa :zuha:
İş çıkınca haber ver bana ortağım buralardayım :haha:Her türlü ortağız:hi: