Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
selam selam hoşgeldin, kızlar bi yemek yapın ya hadi bakim![]()
Banada o taglardan yapıverseniz olur mukonuta atlamış gibi oldum ama huyumdur kuuruma bakmayın =)
Tamamdırdur bacım bz acılısi yapalim grubu kurucaz senide alırız yazdm listeye![]()
Tamamdırbeklemedeyim
Geldim ortak nasıl gidiyor bakimtamam afiyet olsun ortak (:
Geldim ortak nasıl gidiyor bakimBak hemen 1 kişi daha bulduk gördünmü ? Biz çok büyük bir çete olacağız demedi deme :haha:
Mueddeb hazırlıklarımız bitsin seni bi eğitime sokucaz. Eğer başarılı bir şekilde geçersen sende aramızdasın :zuha::zuha:
Geldim ortak nasıl gidiyor bakimBak hemen 1 kişi daha bulduk gördünmü ? Biz çok büyük bir çete olacağız demedi deme :haha:
Mueddeb hazırlıklarımız bitsin seni bi eğitime sokucaz. Eğer başarılı bir şekilde geçersen sende aramızdasın :zuha::zuha:
Tamam patron cok guzel egitilirim haberiniz olsun :p
Eğitime alacağız seni dedi ama o beyefendi:kiki::kiki: ne eğitilmesi bacım tecrübe kazanıcaksın sadece![]()
Eğitime alacağız seni dedi ama o beyefendi![]()
ah benim ortağımeğitime sıfırdan başlayanları alacağız ama sen daha çete kurulmadan adını yazdırdığından tecrübeli sayılırsın
![]()
Geyik yapmak için bir adet geyiğinizin olması gerekiyor mevcutmu sizde :haha: