ForumBahane geyikleri

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam selam hoşgeldin, kızlar bi yemek yapın ya hadi bakim :D

Banada o taglardan yapıverseniz olur mu :D konuya atlamış gibi oldum ama huyumdur kusuruma bakmayın =)

tamam afiyet olsun ortak (:
Geldim ortak nasıl gidiyor bakim :) Bak hemen 1 kişi daha bulduk gördünmü ? Biz çok büyük bir çete olacağız demedi deme :haha:
Mueddeb hazırlıklarımız bitsin seni bi eğitime sokucaz. Eğer başarılı bir şekilde geçersen sende aramızdasın :zuha::zuha:

Geldim ortak nasıl gidiyor bakim :) Bak hemen 1 kişi daha bulduk gördünmü ? Biz çok büyük bir çete olacağız demedi deme :haha:
Mueddeb hazırlıklarımız bitsin seni bi eğitime sokucaz. Eğer başarılı bir şekilde geçersen sende aramızdasın :zuha::zuha:

Tamam patron cok guzel egitilirim haberiniz olsun :p

Ohooo ortak şimdilik sadece planla eleman bulmaya başlamışken grubu kursak yer yerinden oynar :alaluya:zafer bizimdir :D:kop:

Konuşmandan hal ve hareketlerinden tecrübeli olduğun kanaatine vardım :D Tamamdır yanımızda biraz takıl ve işi nasıl yürüttüğümüzü iyice öğren :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri