Avını bulduysan avlanmaya çıkabiliriz :haha:O zaman ne zaman yola cıkıyoruz:hi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Avını bulduysan avlanmaya çıkabiliriz :haha:O zaman ne zaman yola cıkıyoruz:hi:
Avını bulduysan avlanmaya çıkabiliriz :haha:
oovv burada çok büyük geyik yapmışsın bileGeyik yapmak icin geyik bulmak şartsa bu yolda herşey mübah olmali:dusun: Ben geyiklemek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum:kiki: Geyiklemek ne onu da bilmiyorum ama bana geğirmeği çağrıstırdı:haha:
Ben cok severim kiii) bende seni gordum yazcaktım sen seslendin:cici:
Geyiğim olsa daha büyük geyikler yaparım
oovv burada çok büyük geyik yapmışsın bile
kalp kalbe karşı derler şarkısı sana gelsin:cici:
İşte noel babanın evi orada ama çok dikkatli olmamız gerekiyor kendisi dışarıda geyiğin yanında :zuha::zuha:Noel babanın geyiklerini avlıcam da evi nerede:dusun:
Geyiğim olsa daha büyük geyikler yaparımama yok:lutfen:
İşte noel babanın evi orada ama çok dikkatli olmamız gerekiyor kendisi dışarıda geyiğin yanında :zuha::zuha:
![]()
gel seninle bu yılbaşı ortak geyiğe girelim![]()
Huysuz ve tatlı adamım demi![]()
Boynuzları sende kalcaksa olur:hih: blsonra bana boynuzlarin var kim boynuzladı(aldatti) seni diye dalga geçerler![]()
Azcıkta suratsız sanki ters birazda :kiki:
hahahaboynuzları Türk hava kurumuna bağışlarız:zuha:
Bu iş sandığımızdan zor olacağa benziyor:kiki: Yaşasın evi bulduk ben çuval alıp geliyorum geyihi çuvala atar kacırırız::haha:
kim diyor onları.inanma öyle şeylere.hurafe onlar![]()
Bu iş sandığımızdan zor olacağa benziyorBen noel babayı oyalıyorum sen çuvala at geyiği ve kaç çabuk :haha:
kim boynuzlara sahip olmak ister ki:dusun:
O zaman B planı; sen noel babayı oyala ben geyiği çuvallayıp kaçayim ? :dusun::hih::hih:sen dururken geyiği ben mi tasıcam