foruma özlü sözlerle giriş yapma adeti

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
ya melo forumsalcılar karanlık yollardan geçti, zehir gibi sular içti. sen korkmak diyorsun.

Neden kardeşim, renk seni hem açmış hem de geçen bana fotosunu attığın büstiyerinle takım olmuş. xd
kldfklgdj bsg karşim insanları beklentiye sokuyorsun. hayır içlik giymiyorum ama sana çok yakışacağını düşünüyorum. gözlerinle aynı renk şöyle...

büstiyer ney? montumuzu falan astığımız şey değil mi? büstiyeri nasıl giyiyorsun?

bi dakka lan o vestiyerdi pardon

kjdflkg imzadaki övgülerin hakkını veren bir espri

bende çok eski zamanlarda forumdan önce irc’de takılırdım vs vs.. oradan gelen bir greet message alışkanlığı olabilir, bilinçaltında alışkanlık olarakda kalmış olabilir.
Her girişte olmasada severim özlü veya anlamlı sözler paylaşmayı.

Bahsedilen yazıyı sanırım görmedim ya da dikkatimi çekmedi fakat İrc külliyatı çok sayıda "legendary ancient boomer" barındırıyor.
Kadim tanrılar siteyi kurmaya karar verdiklerinde neden M harfini sonsuz cezaya çarptırıp İRC yapmışlar bilinmez ama bilinen tek şey onlar halen aramızda...
Bu toprakları asırlar önce terkettikleri söylensede günümüzde hala tuhaf mesajlarına bir yerlerde kazınmış şekil de rastlayabiliriz.

ya melo forumsalcılar karanlık yollardan geçti, zehir gibi sular içti. sen korkmak diyorsun.
doğru... her seferinde unutuyorum birbirlerini pezemenklerin eline atıp sonra kurtardıklarını... sonra bi daha atıp kurtarmadıklarını. pezemenk temsili tabii şaapmayalım. ama irc forumunda temsili değil bizzat gerçekleri vardı, hatta daha fazlası... sadece eli kolu uzun abiler çok diye ortalığa dökülemiyordu. kurtlar vadisi setinden sekip gelmişler.

Bak bak irccilere laf eden forumsalcilara bak. Bikere irc emektarlari neyse o. Goz onunde yaziyorlar. Adam kekolugunu bile canli yasiyor.. ama siz ama siiiiz forumsalcilar forumda kuul takilip sonra arkadan fitne fesat ceviriyorlar. Mahalle teyzesine donuyorlar.. Sizin forumsaliniz varsa irccilerin allahi var be!

irc'le ilgili hatırladığım en enteresan olay zail diye sunucu sahibi bi adam vardı, bir de bunun sevgilisi vardı peri mi periliçe mi ne, öyle bir nick. bu adam kıza doğum gününde zurna kanalını hediye etmişti. kanalı sadece kendi yazabilecek şekilde komple kitleyip duygusal bi konuşmayla hediyesini açıklamıştı ve "senin başarılı olacağından zerre şüphem yok canım, hayırlı uğurlu olsun" diye bitirmişti. holdingine bağlı bi şirketi sevgilisinin yönetimine bırakıyor gibiydi. sonra radyoda senin için bir parça çaldırıyorum demişti, parça da o zamanlar çok meşhur olan petek dinçöz ft. kutsi - doğum günü idi. hafızam çöplük resmen...

Son düzenleme:
bu arada bir şey sorucam, irc ney? ben bir şey mi kaçırdım?
ben ircforumlarındaki irc' i sitenin sahibinin adının soyadının baş harfleri sanıyordum. İbrahim Remzi Canikli.
o daha mantıklıymış aslında... şaka mı bilmem ama bilmiyorsanız bile eski bir helpSOP olarak yazmak isterim. (bir sonraki konumuz helpsop nedir?)
internet relay chat diyoruz biz ve bunu sadece help kanalındakiler bilir. cahillerle bunu tartışmayız bile.
khaled-mardam bey tarafından bizlere sunulmuştur. olmasaydın olmazdık khaled...

Geri