foruma özlü sözlerle giriş yapma adeti

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
sizler için araştırmacı kişiliğimle o yere gittim... yeni bir söz eklemek isterim defterlerinize.
''eğer kafanızı karıştırıyorsam dibi tutmasın diyedir.'' muhteşem... ayehamur'un yazdığını da dün gece bir kız yazmış, dün gece neden kaybolduğunu da anlamış olduk böylelikle. karakalem seçiyorlarmış. herkes saf duygularıyla acı çekiyor ya, biz burada gülüp eğleniyoruz ayıp.

o daha mantıklıymış aslında... şaka mı bilmem ama bilmiyorsanız bile eski bir helpSOP olarak yazmak isterim. (bir sonraki konumuz helpsop nedir?)
internet relay chat diyoruz biz ve bunu sadece help kanalındakiler bilir. cahillerle bunu tartışmayız bile.
khaled-mardam bey tarafından bizlere sunulmuştur. olmasaydın olmazdık khaled...
ee çoook eskinin mirc' i bu. taa ben lisedeyken ki. odalar vardı, zurna falan. ben kız ismiyle girip milleti işletiyordum.
sonradan forum oldu demek. anladım okey. helpsop' u google' a yazarım artık. eksik olma

bkz: bir süredir yoktum demişler öldü, şimdi yazsınlar bakalım kral geri döndü......

o beni hiç sevmedi Tanrı olsam ateist olurdu..

bir başlık altında incelemeye değer bulduğum hadise. eski bir forum adeti mi, yoksa irc alışkanlığı mı? forum adeti olduğunu pek sanmıyorum çünkü daha önceki forumlarda karşılaşmıyordum.

mesela arkadaşın biri yeni üye olmuş ya da üyeliği var ama yıllar sonra ilk defa giriş yapmış diyelim; bakıyorsun şıkır şıkır bir nick almış, cafcaflı bir profil fotoğrafı koymuş, her şey yerli yerinde, ama daha selam sabah vermeden çat bi profil mesajı; "bir düş'tük, kırıldık..." arkasından içinizden geçenlerde; "ağacın kalitesi kökünden, insanın kalitesi sözünden belli olur..." ve nihayetinde o günden sonra bir daha göremiyoruz o kişiyi. insan hiç değilse giderken "vedalar acıtsa da, bazen gitmek gerekir." deyip helalleşmez mi? o da yok. neyse ne demişler? "hayatından aniden çıkan insanlar için üzülme çünkü çürük meyve dalından tez ayrılır." hoşça kal özlü söz adam.
sahra hanım bu konu için nadide bir örnek teşkil edecek gibi.

güzel bir nick :emoji_white_check_mark:
alengirli bir profil fotoğrafı :emoji_white_check_mark:
özlü söz kullanımı :emoji_white_check_mark:
girdiği günden sonra online olmama :emoji_white_check_mark:

Gecenlerde bir hanımefendi foruma özlü sözlerle giriş yaptı.. nick Sahra olması lazım.. hepsini okudum......

keşke her konunun örneği böyle geliverse de pekiştirsek bilgilerimizi... 1.90, kumral, kaslı, zengin, bekar erkek konusu vardı. buradan evrene mesajımızdır.
giriş yaparsa da şey yazarım ''masal kitabı gibisin okuması çok güzel ama inanması çok zor....'' selaaağminkin beyefendi.

Ben de şarkıyla giriş yapıyorum o da sayılır mı

bir başlık altında incelemeye değer bulduğum hadise. eski bir forum adeti mi, yoksa irc alışkanlığı mı? forum adeti olduğunu pek sanmıyorum çünkü daha önceki forumlarda karşılaşmıyordum.

mesela arkadaşın biri yeni üye olmuş ya da üyeliği var ama yıllar sonra ilk defa giriş yapmış diyelim; bakıyorsun şıkır şıkır bir nick almış, cafcaflı bir profil fotoğrafı koymuş, her şey yerli yerinde, ama daha selam sabah vermeden çat bi profil mesajı; "bir düş'tük, kırıldık..." arkasından içinizden geçenlerde; "ağacın kalitesi kökünden, insanın kalitesi sözünden belli olur..." ve nihayetinde o günden sonra bir daha göremiyoruz o kişiyi. insan hiç değilse giderken "vedalar acıtsa da, bazen gitmek gerekir." deyip helalleşmez mi? o da yok. neyse ne demişler? "hayatından aniden çıkan insanlar için üzülme çünkü çürük meyve dalından tez ayrılır." hoşça kal özlü söz adam.

benim ilk geldigim gün forumdakiler top yükün bana saldirdi
benim icin cok seyler söylediler fake dediler birilerine benzettiler hakarete yakin birseyler söylediler felan filan
ama ben pek ciddiye almadim birde piskolojim saglam oldugu icin ilk günden kacmadim
o yeni gelenler belki piskolojik olarak uygun bulmayip kaciyorlardir

benim ilk geldigim gün forumdakiler top yükün bana saldirdi
benim icin cok seyler söylediler fake dediler birilerine benzettiler hakarete yakin birseyler söylediler felan filan
ama ben pek ciddiye almadim birde piskolojim saglam oldugu icin ilk günden kacmadim
o yeni gelenler belki piskolojik olarak uygun bulmayip kaciyorlardir
mert bey forumlar artık rağbet gören yerler olmadığı için yeni diye gelen üyeler genelde eskiden de burada olanlar oluyor. polat alemdar misali yeni bir yüz, yeni bir kimlik. şimdi bana aslan beylik yaptırmayın. kendi nickiyle tekrar gelmek yerine yeni bir nickle gelen insanlar da genelde eskiden olaylı ayrılmış oldukları için bu yolu tercih ediyor. çünkü forum unutmaz. the forumsal remembers. bu çerçevede siz de ufak bir güvenlik taramasından geçirilmişsiniz, üzülmeyin. ex'ten next olmayacağını bilir forumcular, hassasiyet bundan.

"Gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir"

Sjsjsj

psikolojim sağlam olduğu için mi kaçmadım? kırıldım... hani dağ gibi melo arkanızda durdu, herkesten sizi korudu diye burada kalmıştınız. hemen unutulur o günler, yıldız tilbe'de böyle yaptı yedi paparayı....

mert bey forumlar artık rağbet gören yerler olmadığı için yeni diye gelen üyeler genelde eskiden de burada olanlar oluyor. polat alemdar misali yeni bir yüz, yeni bir kimlik. şimdi bana aslan beylik yaptırmayın. kendi nickiyle tekrar gelmek yerine yeni bir nickle gelen insanlar da genelde eskiden olaylı ayrılmış oldukları için bu yolu tercih ediyor. çünkü forum unutmaz. the forumsal remembers. bu çerçevede siz de ufak bir güvenlik taramasından geçirilmişsiniz, üzülmeyin. ex'ten next olmayacağını bilir forumcular, hassasiyet bundan.

bu yazdigini okuyunca seni daha net anladim bir nevi haklisindir
ben gercekden yeniyim sifirdan geldim ömrümde ilkkez forum üye oldum

rahatsizlik vermeyim diye melonun sayesinde burda oldugumu yazmadiydim
melo kaya gibi beni korudu sagolsun

psikolojim sağlam olduğu için mi kaçmadım? kırıldım... hani dağ gibi melo arkanızda durdu, herkesten sizi korudu diye burada kalmıştınız. hemen unutulur o günler, yıldız tilbe'de böyle yaptı yedi paparayı....

melo senin o etkini senin o iyi niyetini inkar etmek mümkün deyil

inkar etmek mümkün değil ama unutmak mümkün... mc yıqıq ıstaka.

Geri