foruma özlü sözlerle giriş yapma adeti

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bir başlık altında incelemeye değer bulduğum hadise. eski bir forum adeti mi, yoksa irc alışkanlığı mı? forum adeti olduğunu pek sanmıyorum çünkü daha önceki forumlarda karşılaşmıyordum.

mesela arkadaşın biri yeni üye olmuş ya da üyeliği var ama yıllar sonra ilk defa giriş yapmış diyelim; bakıyorsun şıkır şıkır bir nick almış, cafcaflı bir profil fotoğrafı koymuş, her şey yerli yerinde, ama daha selam sabah vermeden çat bi profil mesajı; "bir düş'tük, kırıldık..." arkasından içinizden geçenlerde; "ağacın kalitesi kökünden, insanın kalitesi sözünden belli olur..." ve nihayetinde o günden sonra bir daha göremiyoruz o kişiyi. insan hiç değilse giderken "vedalar acıtsa da, bazen gitmek gerekir." deyip helalleşmez mi? o da yok. neyse ne demişler? "hayatından aniden çıkan insanlar için üzülme çünkü çürük meyve dalından tez ayrılır." hoşça kal özlü söz adam.

bu rank sebebiyle raskoyu ciddiye alamıyorum… :((( aeg de prens olmuş allahım sen sabır ihsan ne varsa eyle bana:(((((

Hahahahha ulan bir ben şöyle olamadım. Kırk yılın başı aklına bir şey gelir, eskilere falan gider de kafan yazarsın anlarım ama bunu düzenli bir iş ve alışkanlık haline getirince varoş duruyor.

Sanarsın 8-5 mesaisini bitirip eve gelip anne taze fasulyesi yemiyor da küçük yaşta kaçırılıp gazinolarda konsluğa zorlanmış, eşi 8 kurşu yemiş, kocası/karısı başkalarından 6 çocuk yapmış da şirkette öğle yemeği yerken efkarlanıp 2 duble rakı içerken patlatıveriyor arabesk bir söz, hayata bir gider. xd

Bu sabah ben de boyle bir giris yaptim. Ilk defa. Cok heyecanliydi.

Harap oldu duygularım
ve
Kaçtı uykularım

hayırlı cumalar

eski bir forum adeti mi, yoksa irc alışkanlığı mı? forum adeti olduğunu pek sanmıyorum çünkü daha önceki forumlarda karşılaşmıyordum.

irc adeti irc. forumcuların ne işi olur böyle şeylerle.

Kara kalem resim yapmayı seviyorum, çünkü kimin ne renk olduğunu hala çözemedim…
günaydın.

bana yakışmaz yani… yoksa diğer piremses arkadaşlara yakışıyo<33 yanlış anlaşılma olmasın. plesk yılanı gelir şimdi ‘oooo kaos’ falan yazar….

ircci arkadaşların, cefakar, çilekeş ve dertli varoluslarının bir tezahürüdür.

aslında forum ortamı pek sarmaz onları... bir umutla yeni bir ortama girme ve ya arkadaş tavsiyesiyle kayıt edilmelerine karşın, üye olur olmaz ortamı garipsediklerinden pek fazlada tutunamazlar zaten. aralarından nadiren yorumcu çıkar işte biri mesela bizim @Melodram 'dır tutabilene aşk olsun...

neyse onları sevin, koruyun, muhafaza edin. zira onlar halen kirlenmemiş insanlığımızın köklerinden oluşuyor...

yine irc kültürüne kaldık iyi mi... tamam itiraf edelim, irc kültüründe böyle birileri var... o %50'yi evlerde tutuyoruz, tek bir yanlış hareketinizde salıcaz foruma.

genelde böyle hafif duygusal bir abimiz olur, forumla çok işi olmaz ama nadir girdiği günlerde de ''şimdi sahne senin devam et ama sıra bana gelmesin dua et!'' diye bir giriş yapabilir. muhtemelen forumda değil de irc'de bir şeyler yaşamış olacak ki öfkesini oraya kusar ve arkasından mutlaka avatarında gül olan bir abla gelir ve ekler ''zor günleri tek başına atlattıysan sonrasında kimseye eyvallahın olmaz...'' bu bir çeşit cilveleşme şeklidir. ne üstteki üyeyi yorumlamayı bekler ne de 1 ipucunda onu tarif etmeyi... dümdüz yaşanmıştır ve bitmiştir. forumlar, irc'deki sert abilerin ağlayarak yazdıkları günlüklerdir. bilemezsiniz...

şimdi böyle takılan bi arkadaş alınganlık yapar da özlü söz harici bir şey yazacağı tutar, x de gelir gereksiz bomboş konu diye beni darlar. ama öyle sanıyorum ki artık ilk cezam banlanmak değil de rank alınması olur kjfkj nereden baksan iyi oldu bu yazarlık. renk hariç...

Son düzenleme:
şimdi böyle takılan bi arkadaş alınganlık yapar da özlü söz harici bir şey yazacağı tutar, x de gelir gereksiz bomboş konu diye beni darlar. ama öyle sanıyorum ki artık ilk cezam banlanmak değil de rank almak olur kjfkj nereden baksan iyi oldu bu yazarlık. renk hariç...
Neden kardeşim, renk seni hem açmış hem de geçen bana fotosunu attığın büstiyerinle takım olmuş. xd

ilkokullarda lise ziyaretleri, liselerde de üniversite ziyaretleri olur ya keşke bir gün forumsalcıları alıp tarihin en eski irc forumuna götürsek de neler yaşandığını yerinde görseler sjhjhs. korkarlar mı acaba? yok ya...

Geri