Stockholm Sendromu
Elmas Üye
o fotoyu istiyorum…….Neden kardeşim, renk seni hem açmış hem de geçen bana fotosunu attığın büstiyerinle takım olmuş. xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o fotoyu istiyorum…….Neden kardeşim, renk seni hem açmış hem de geçen bana fotosunu attığın büstiyerinle takım olmuş. xd
kldfklgdj bsg karşim insanları beklentiye sokuyorsun. hayır içlik giymiyorum ama sana çok yakışacağını düşünüyorum. gözlerinle aynı renk şöyle...Neden kardeşim, renk seni hem açmış hem de geçen bana fotosunu attığın büstiyerinle takım olmuş. xd
natalie portmanto…….portmanto o ya
arif ç bunu beğendi……..kjdflkg imzadaki övgülerin hakkını veren bir espri
jsjdkjdjd kaliteli espriden anlıyorsun bebeyim…..ay ben sesli güldüm stock ya jxjdhdhlsjs
doğru... her seferinde unutuyorum birbirlerini pezemenklerin eline atıp sonra kurtardıklarını... sonra bi daha atıp kurtarmadıklarını. pezemenk temsili tabii şaapmayalım. ama irc forumunda temsili değil bizzat gerçekleri vardı, hatta daha fazlası... sadece eli kolu uzun abiler çok diye ortalığa dökülemiyordu. kurtlar vadisi setinden sekip gelmişler.ya melo forumsalcılar karanlık yollardan geçti, zehir gibi sular içti. sen korkmak diyorsun.
o daha mantıklıymış aslında... şaka mı bilmem ama bilmiyorsanız bile eski bir helpSOP olarak yazmak isterim. (bir sonraki konumuz helpsop nedir?)bu arada bir şey sorucam, irc ney? ben bir şey mi kaçırdım?
ben ircforumlarındaki irc' i sitenin sahibinin adının soyadının baş harfleri sanıyordum. İbrahim Remzi Canikli.