Foruma girmemene sebep olan üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biliyorsunuz ki Mahlas'lanmistim. El 1ligi ile bunu oyle 1yansitmistiniz ki (asiri rahatsiz edici) Bu yuzden enerjik modum dususe ugramisti.( Enerjimi dusuren ortamlarda bulunmam.) Yalniz, her ne olduysa iste tekrar burada buldum kendimi. O Kisileri gormemezlige gelirken bana da enerjiyi guzel yansitanlara odaklandim. Ve iste buradayim. Kendi canim sIkILirsa ve girmek istemezsem girmem.

Benim açımdan öyle bir üye yok. Beni sevmeyen vardır elbette, sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Sevmiyorsan muhattap olmazsın görmezden gelirsin.

Neyyy?

Öyle bir üye yok. Olsa bile kaçmam, inadına daha çok girerim.

Foruma girmemem için mi kendilerince goygoy adı altında yapmaya çalıştıkları için mi bilemedim de, buraya ilk üye olduğumda kim başlattıysa bilmem kimin multisi diye söylenmeye başlamışlardı sjfhjsk
Oysa ki ben çoğunu tanımıyorum ve tek yerde sabit yıllarca takılmış biri iken, buraya gelince multili olduruluverdim birden dkfjsk

Forumun satıldığı ilk günden banlanma sebebim de girmememe ayrıca sebep tabi, ona da nick vermeyeceğim hem çevrem hem karşı taraf hem de görüp bilenler hangi sebepten ne olduğunu biliyor sjhcsk
🦦

Kimse umrumda olmaz her yere girerim. Sevmediğim insanlar illa ki var ama bana bulaşılmadığı sürece kimseye takılmam, yok sayarım.

Şöyle üyeler,böyle üyeler,bi' bitmediniz hmna.

Su 5 dk muhabbeti girmememe neden olacak..
Bi agiz tadiyla, alt alta farkli yorumlar atamiyorum, birlesiyorrrrr

Su 5 dk muhabbeti girmememe neden olacak..
Bi agiz tadiyla, alt alta farkli yorumlar atamiyorum, birlesiyorrrrr
@RK shini haklı. mesaj birleştirilmenin kaldırılması, düzenlenme süresinin ise bir saate çıkarılmasını talep ediyoruz. (bu iş seni aşar gibi, yapamıyorsan yapamıyorum de)

@RK shini haklı. mesaj birleştirilmenin kaldırılması, düzenlenme süresinin ise bir saate çıkarılmasını talep ediyoruz. (bu iş seni aşar gibi, yapamıyorsan yapamıyorum de)
Ya bi geyik yapacagiz, agzimizin tadiyla yapamiyoruz Plesk… Hadi birkac uye daha toplanip, ayaklanalim .ppp

Bir gün adamın biri isyan ediyor, "Her sevgimi heves kıldın da, beni alkole neden haşrettin?" tabii der demez idrak ediyor, neye kime hiddetlendiğinin farkına varıyor, derin ve pişmanlığı fayda etmez hüzün kaplıyor içini.

Bubi' yaşanmışlık aslında.

Ben hızlı tüketirim. Bazan uzun soluklu gelmeyişlerimde birtakım kendini bilenler yazar, "Neden gelmiyorsun, seni kim kırdı, kim için gelmiyorsun?" Yahu beni kim kırabilir, bilakis ben kırdımsa birini bir daha asla gelmeyeyim. Gelmiyorsam çünkü tükettim demektir. Aklımdaki kalbimdeki her şeyi yazdım, her konuya tekrar tekrar yazdım, yeni bir şey kalmadı. Ben tekrar gelene kadar orası birikir, ben şimdi olduğum yeri tüketiyorum demektir.

Yolu biliyorum.

Geri