Foruma girmemene sebep olan üyeler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Reis Recep GIF

Valla herkesin keyfi bilir imam hocam, 15-17 senedir burada olan sizlersiniz. Ben kimsenin arasını düzeltmedim, karismamda.. işleyişime engel olmasın kimse kafi. Bugün sovenler haftaya dost oluyor. 🙏

Zamanında bir kişinin yönetime rapor verip BuYuCu`yu suresiz banlayalım. Bu adam çok tehlıkelı bu kişi zamanında forumsalın Veritabanını çalıp yan foruma yükleyen kişi diyerek banlanmamı talep edeb sonrasında kendisinin forum yönetıme girmesi ve üzerimize oynamasını unutmadık Bu kısımların ekran kayıtları var arkadaslar. Yönetım odasında o dönem bir arkadasımız sağolsun verdi. Oysa o kısının PM atıp BuYuCu nasılsın vs dıyerek irtibat kurmaya çaliştiğinida unutmadık
Akabinde forum yönetıme girince ilk postu bu oldu.

Şimdı aşağidakı suyun sesını bilmemde benım sesım sana geliyormu..
Orda burda gruplar halinde hakkımda ileri geri konuşup benım 15 yıl beraber önce iş yaptiğim adamla yakınlık kurup aklın sıra adama yakın olup sözde kendını herseyı bılıyorum diyerek lanse edip benım bunlardan haberım olmadiğinı sanıyorsun YEĞEN
sonucda ne oldu .
hem burada hem orada uzaklastın.
Sence konu kapandımı .bilmem ama bence kapanmadı.
Unutma YEĞEN
Sen benim en basit sınavımsın :)

Kısaca girip eğlenmenize bakın kimseye baki olmayın. Kımsenın aklı ile iş yapmayın.
Taraf olan bertaraf olur

kanka kusura bakma da bişi diycem..
yönetim odasindan log ekran vs cikartani da çok doğru ve normal birisi olarak görmüyorum..

şimdi gözüm de log cikartanin da tekin olmadığı canlandi, hainlik bence ya..
valla kim yaptiysa da üstüne alınabilir oncekilerden..

girmeyen nasıl yazsın
girip girip yazıp duruyorsunuz
ayıp ya

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Sanal insanları önemsemeyecek kadar hayat olgunlaştırdı bizleri..

Geri