Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yönetim istifa.eskiden böyle miydi.. forumsal ruhunu yitirmiş üyeler....Su 5 dk muhabbeti girmememe neden olacak..
Bi agiz tadiyla, alt alta farkli yorumlar atamiyorum, birlesiyorrrrr
@RK shini haklı. mesaj birleştirilmenin kaldırılması, düzenlenme süresinin ise bir saate çıkarılmasını talep ediyoruz. (bu iş seni aşar gibi, yapamıyorsan yapamıyorum de)Su 5 dk muhabbeti girmememe neden olacak..
Bi agiz tadiyla, alt alta farkli yorumlar atamiyorum, birlesiyorrrrr
Ya bi geyik yapacagiz, agzimizin tadiyla yapamiyoruz Plesk… Hadi birkac uye daha toplanip, ayaklanalim .ppp@RK shini haklı. mesaj birleştirilmenin kaldırılması, düzenlenme süresinin ise bir saate çıkarılmasını talep ediyoruz. (bu iş seni aşar gibi, yapamıyorsan yapamıyorum de)
Anarşik bu, banlayın.Ya bi geyik yapacagiz, agzimizin tadiyla yapamiyoruz Plesk… Hadi birkac uye daha toplanip, ayaklanalim .ppp
Ya bi geyik yapacagiz, agzimizin tadiyla yapamiyoruz Plesk… Hadi birkac uye daha toplanip, ayaklanalim .ppp