Foruma girmemene sebep olan üyeler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Girmeyeyim diye çok zorbaladılar beni zamanında jfjd Girmesem de sıkılırlardı… Ulan ne günlerdi… Ay bende de ne inat varmış jfjf Böyle bir üye yok, olamaz… canım sıkılırsa birkaç gün uzaklaşırım. Benim uzaklaşmama sebep olma ihtimali olan üyeler de -ki çok emek verdiler, tebrik etmek lazım ama olmayınca olmuyor işte kfjd- zaten artık girmiyorlar…

zorla forumsali kaosa sürüklüyor ya..
ya zaten herşeyi ben yapıyorum benim buraya üye olmam bile bi kaos sen şuan şöminenin altına ateşi atıyorsun ateşi harlıyorsun farkında değilsin.

benim kaos yapmama gerek yok zaten ulu orta yerde ben sevdiğim insanlara can ciğer kuzu sarması sevmediğim insanı azarlar gibi konuşuyorum kaç yaşında olursa olsun.

azarlandigin için mi acaba sürekli sen de bir başkasını azarliyorsun..
gücü yeten yetene falan filan..

O herşeyi alttan alan çocuk herşeye iyimser davranan çocuğu ben geçen sene öldürdüm kimse beni azarlayamaz.

benim damarıma basanda uyarmama rağmen hala layik davranışlarına devam edende ağzının payını alır.

e seni kimse azaralayamazsa sen kim oluyorsun da azarlama hakkına sahip oluyorsun onurcancan..

damara basmak ne mesela? söyle de basmayayim (korktum)

Örnek veriyorum x kişisine ben benden uzak dur benimle toplum içinde alay geçici tavırlardan uzak dur dememe rağmen o damarı basarsa karşılığını alır verdiğim örnek ile umarım anlatmak istediğim olayı anlamışsındır

Ben sadece insanlardan uzak foruma 1-2 şey yazıp çıkma taraftarayım kaos goy goy bu işleri bırakalı çok oldu benim yani anlayacağın

forumu ciddiye almıorum okadar. love işleri haric
şu şu varmışta rahatsızlık duyucakmısımda gırmıcekmısım fılan yokbe canısı bana gelmez

heee.. o yüzden konu açıp isyan ediyosun..
onurcancan bence görmezden geeel..
yoksa saçında beyaz teli bile ararsin kel olursun mazallah..

konu açarım hodri meydan bundan sonra susmak yok bu zamana kadar sustukta noldu anlayan olduğumu ?

isyan ederim etmem şikayet ederim etmem kimseyi ilgilendirmez hoşunuza gitmiyorsa yazdıklarım açtığım konular engel tuşu var arada deneyin iyi oluyor canlar.

Girmeyeyim diye çok zorbaladılar beni zamanında jfjd Girmesem de sıkılırlardı… Ulan ne günlerdi… Ay bende de ne inat varmış jfjf Böyle bir üye yok, olamaz… canım sıkılırsa birkaç gün uzaklaşırım. Benim uzaklaşmama sebep olma ihtimali olan üyeler de -ki çok emek verdiler, tebrik etmek lazım ama olmayınca olmuyor işte kfjd- zaten artık girmiyorlar…

Sen çok kırılgandın… onlar gayet iyi insanlardı…

Geri