Foruma girerken HES kodu istensin.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şuayip vali ölmüş lan. Hüseyin Avni Coş.

Bencede climax’ın şimdiye kadar açtığı en iyi konu olmaya aday takipteyiz..

Neye devam edicem yosun? İnsan nüfus geometrik artiyor. Bununla ters orantılı olarak temiz su kaynaklari, oksijen azalıyor. Gıda fiyatları artıyor. Refah seviyesi uçurumları sosyal medya ve internet aracılığı ile daha çok farkedilir hale geliyor. İklim değişikliği için on yıllardır verilen alarm seviyesine artık gelindi. İleride bu olur şu olur diyecek vakit kalmadı. Saçma sapan bir yüzyıl ortasındayız. İşimiz yok varsa da garantisi yok. Emeklilik hayal. Eğitim değersiz. Cahelet yüceltilmiş. Yediğin içtiğinin tadı yok. Bu delilik içinde devletler boş hamaset ile vakit kazanmaya çalışırken bunu yemeyenler üzerinde baskiyi arttırıyor. Ekonominin yalan olduğu ortaya çıkıyor. Ne kadar lazımsa o kadar para basarak veya geleceğe borçlanarak insanlar ve hatta devletler bugünü için yarınını harcıyor.

Bunlar zaten böyleydi demeyin. Bu kadarı yaşanmadı. Bundan sonra da geri dönüş eşiği aşıldı. Sıradan Ortadoğu monarşisi içinde kendine biçilen role boyun eğmekten başka çaren yok. Umudun olmadığı için tek çocuk bile dunyaya getirmen korkutuyor. Ama lümpen üremesi umarsız pervasız kontrolsüzce devam ediyor. Bunları kanını yakıt olarak kullanan idari motor için bu çok büyük bir ekin tarlası. Orgazm çığlıkları atıyor bu distropyanın yükselişine.

Hâlâ yok üçüncü dozu olalım mı. Ol. Dört de ol. Maskeyi de çift tak. Noolur noolmaz. Zaten millet girmiş saglik paranoyasina. Sivilce çıksa kanser oldum diyor. Sıradan ölümlü canlıların kendini bu kadar önemsemesi kadar uyuz olduğum bişey yok.

Son düzenleme:
Şunu diyorum. Fazla odak sorunu yaşıyorsunuz. Motor bloğu çatlak arabada tampon çizgi için onarım çareleri arıyorsunuz. Elbette tampon da onarilsin lafımiz yok. Ama hayatın merkezine tamponu koyamazsın.

Ne kullandık ilk. Plaquenil.
İnsanlar beş liralık ilacı Bulgaristan'dan 5000 liraya almak için birbirini ezdi.
Neden?
Ölmemek için.
Sonra ne oldu.. yalan.

İkinci posta nooldu kırk kırk içtik şifa niyetine faviralari.

Bu meta analiz bizimle aynı fikirde değil ama.

Sonra gülerek diyorsunuz ki "bu bizim sağlık ocağı tohturu kesin Instagram'da keçi boynuzu satıyordur".

Ben bir bilimadamıyım. Septik düşünürüm. Bilim septiktir. Ahaber izleyenlere laf ediyorsunuz ama papaganlikta onlarla aynısınız

Sonra gülerek diyorsunuz ki "bu bizim sağlık ocağı tohturu kesin Instagram'da keçi boynuzu satıyordur".

Ben bir bilimadamıyım. Septik düşünürüm. Bilim septiktir. Ahaber izleyenlere laf ediyorsunuz ama papaganlikta onlarla aynısınız
Yazdıkların bilimsel mi şimdi?
Sağlık ocağı doktoru olmanın neresi kötü?
Kanıt varsa paylaş ancak atıp tuyorsun çünkü karşında sana kafa tutacak kadar konuya vakıf kişiler bulunmuyor.

Laboratuvar üretimi bir virüs ile eski salgınları kıyas yapman birinci saçmalık.
Maskenin koruyucu etkisini yok sayman ikinci saçmalık.
Aşının olası yan etkilerini sanki herkes yaşayacakmış gibi göz korkutmaya çalışman da üçüncü saçmalık.

Yukarıda yazdığın sivilceden kanser de pekala mümkün çünkü böyle çok örnek var. Örneğin sivilce sanarsın, sebase ya da epidermoid kist çıkar sonra da düşük bir olasılık da olsa kansere dönebilir. Yağ bezesi sanarsın 'liposarkom' çıkar veyahut yanağındaki küçücük şişlik, tükrük bezi tümörü olabilir.

Kısacası şayet bilimsel konuşursan elbette kimse sana itiraz etmez ki ben de bilimsel konuştuğunda hep destekledim fakat son dönem ne oldu bilmiyorum, bilim insanı kimliğini unutmaya başladın ve bu sebeple sana karşı çıkanlara da saldırıyorsun.

Neyse, başlığını sabote etmeyeyim...

Son düzenleme:
Gül sen gül. 40 derece sıcakta pencere açarak serinlemeye çalışan bir milletin çocuklarıyız biz.

Doğrusu ise sıkı sıkıya pencere ve güneslikleri kapatmak olmalı. Belki Adanalı varsa alkışlar beni.

Ne öğretti sözde bilim size, eğer kışın kombiyi evde olmasınız bile tam kapatmazsaniz tasarruf edersiniz. Afedersiniz ama nah edersiniz.

Bu arada maalesef çay harareti almaz.

Virüsün laboratuvar üretimi olduğu sadece bir iddiadır lefty. Komplo teorisyeni değilim ben. Büyük resimci değilim.

Virüsün laboratuvar üretimi olduğu sadece bir iddiadır lefty. Komplo teorisyeni değilim ben. Büyük resimci değilim.
İddia elbette fakat çok güçlü bir iddia çünkü kaynağı netleşemiyor ayrıca çoğu virolog da bu olasılığı göz ardı etmiyor.
Konumuz bu salgınla başa çıkmak olmalı ve maskenin kapalı alanda takılmasını sen de öneriyordun ilk başta fakat sonra ne değişti? Açık alanda kimse takmıyor ki zaten.

Geri