Foruma girerken HES kodu istensin.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar. Delta varyantı ile yeni bir sezona basladik. Gördüğüm kadarı ile forumda rehavet hakim. Afedersiniz maskesiz hatta donla foruma giren var. Olacak gibi değil. Bu kadar sorumsuz olunmaz.

Eylüle kadar forum girişinde HES kodu mecbur olsun. Sonrasında en az çift doz biontech aşısı olmayan foruma giremesin.

Kimsenin kimsenin sağlığı ile oynamaya hakkı yok.

climax carlos bacaklı birini bulmuş yine.

abi konularda "love" ve " haha" vermekte yasaklansın sonuçta tükürük ve samimiyet salgılanıyor. resmen hastalığa davetiye

angie haklı. bu aşısızlara sert önlemler gelirse forumca da önlemler alınmalı. banlanmalılar belli bir süre. aşı kartlarını sunarlarsa açarız.

Hayır konumuz bu. Ne demek avatarın seksi değil? Verse soluksuz gidersin ama. Yeter ya. Şu bacağa çirkin diyemezsiniz. Takipçiler! Layklayın!

@climax fitoterapi , ozon terapisi ne bileyim zerdecal, zencefil kürü filan satmiyorsun demi instadan? :D

Hayır konumuz bu. Ne demek avatarın seksi değil? Verse soluksuz gidersin ama. Yeter ya. Şu bacağa çirkin diyemezsiniz. Takipçiler! Layklayın!
abi ben seni savundum sen bizi gomdun.
olmadı bu,konumuz bu mu derken gayet güzel bacaklar üzerinde polemik yapılamaz demek istemiştim

@Gabiah friendly fire! Hahhaa :D yoharı çıh laykla yeğenim. Şımart beni. Onurlandır.

Geri