Sonra gülerek diyorsunuz ki "bu bizim sağlık ocağı tohturu kesin Instagram'da keçi boynuzu satıyordur".
Ben bir bilimadamıyım. Septik düşünürüm. Bilim septiktir. Ahaber izleyenlere laf ediyorsunuz ama papaganlikta onlarla aynısınız
Yazdıkların bilimsel mi şimdi?
Sağlık ocağı doktoru olmanın neresi kötü?
Kanıt varsa paylaş ancak atıp tuyorsun çünkü karşında sana kafa tutacak kadar konuya vakıf kişiler bulunmuyor.
Laboratuvar üretimi bir virüs ile eski salgınları kıyas yapman birinci saçmalık.
Maskenin koruyucu etkisini yok sayman ikinci saçmalık.
Aşının olası yan etkilerini sanki herkes yaşayacakmış gibi göz korkutmaya çalışman da üçüncü saçmalık.
Yukarıda yazdığın sivilceden kanser de pekala mümkün çünkü böyle çok örnek var. Örneğin sivilce sanarsın, sebase ya da epidermoid kist çıkar sonra da düşük bir olasılık da olsa kansere dönebilir. Yağ bezesi sanarsın 'liposarkom' çıkar veyahut yanağındaki küçücük şişlik, tükrük bezi tümörü olabilir.
Kısacası şayet bilimsel konuşursan elbette kimse sana itiraz etmez ki ben de bilimsel konuştuğunda hep destekledim fakat son dönem ne oldu bilmiyorum, bilim insanı kimliğini unutmaya başladın ve bu sebeple sana karşı çıkanlara da saldırıyorsun.
Neyse, başlığını sabote etmeyeyim...