Forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaşlar eder misiniz lütfen, ben eskiden olduğu gibi birbiriyle sirnasan ikili üyeler görmek istiyorum, kavga ettiklerinde birbirlerine laf atan aşıklar, bensiz foruma mi girdin :))) tripleri görmek istiyorum ben geçmişe dönmek istiyorum...
Sen kan istiyorsun....

Forumdan bir süre uzaklaştım ve durum tersine dönmüş, hadi bakalım bir başlangıç sonrası devamı gelsin.

Flörtüzzzz bulursa kıskanırım dediğim hatunlar listesi @Fıstık @PapatyA @Süreyya eh liste daha uzar.

Forumda bulunma amacı, sevgili edinmek olmayanlar açısından hiçbir tuhaflık yok ayrıca evli olabilir ya da birlikteliği vardır veyahut içinden gelmiyor da olabilir.

Yazılı olmayan ve kural gibi görünen lakin öyle de olmayan bir önyargının etkisi, turbo diyorum.

Şunu sormak istiyorum ; Nerden biliyorsun etmediklerini ? :)

Kimsenin flört ettiği yoktur, sanmıyorum

Yahu yok allasen ne flortu. Benim dilim cok yandi artik yogurtu dondurup dondurma niyetine yiyorum canim. Bana tahammul edebilecek bir insan evladi hatun yok kanka. Oyle niyetim de yok. Kafam rahat.
İyi geceler mesajı atan biri olsa fena mı olur

İyi geceler mesajı atan biri olsa fena mı olur
Atan vardi ama kirmak zorunda kaldim. Cunku 1-2 anlatamayinca en temiz yol. Nefret etmesi en kolay yol. Yav olum ben serseri bi hayat yasiyorum. Daha 2-3 hafta oncesine kadar amcami bicaklamak uzereydim kuzenler araya girdi birinin eli kesildi falan. Ben oyle hatun matun bana gelmez. Eskide kaldi. Can yakmamak icin iyi kotu bi sekilde uzaklastirmak daha mantikli geliyor. İkinci gun normale donus yapma garantili olarak kiriyorum. Ornegi var ama vermiyorum.

Geri