Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yoooo.Üyelerin yaşlandığına delalet eder. Kaç tane 20 yaş altı üye var forumda? Hepimiz kartlastik kabullenin artık
Yaşlı kısmını değil flört edilemiyor kısmını kabul edemiyorum ben.Kabullenemiyor yazık
Eskiye nazaran daha az flört ediliyor o zaman. Yaşını göstermiyor olman yaslanmadigin anlamına gelmiyor):Yaşlı kısmını değil flört edilemiyor kısmını kabul edemiyorum ben.
Ayrıca ben yaşımı göstermiyorum, teşekkür ederim.
DM bolgesinden SS bekliyoruz kanka.guzel konu bi ara gaza gelip duygularımı soyluycem ona. yaşı yaşıma huyu huyuma birebir benziozz da zaten lol
Tutar keke, sen boş konuşanlara bakma. Toplumsal olaylar, kadın hakları ile ilgili konu açtım birkaç gün önce hiç kimse yüzüne bakmadı. Kadın erkek ilişkileri üzerine açılan her konu tutar, çünkü herkes uzman bu konularda.şey konusu açıcam forumda birinden hoşlanmak. diye tutarmi keke hsshshjs
Abi suraya DM goruntulerini dokse herkes kimin eli kimin seyinde belli olmaz.Tutar keke, sen boş konuşanlara bakma. Toplumsal olaylar, kadın hakları ile ilgili konu açtım birkaç gün önce hiç kimse yüzüne bakmadı. Kadın erkek ilişkileri üzerine açılan her konu tutar, çünkü herkes uzman bu konularda.