Forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
En son böyle bir forumdan biriyle tanıştığımda 19 yaşındaydım ağzıma s.çmıştı.
Tövbe ondan sonra.

gayet ediyoruz : dd

Üyelerin yaşlandığına delalet eder. Kaç tane 20 yaş altı üye var forumda? Hepimiz kartlastik kabullenin artık

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Uzun zamandır kimseyle flört etmiyorum :(

Yaşlı kısmını değil flört edilemiyor kısmını kabul edemiyorum ben.
Ayrıca ben yaşımı göstermiyorum, teşekkür ederim.
Eskiye nazaran daha az flört ediliyor o zaman. Yaşını göstermiyor olman yaslanmadigin anlamına gelmiyor):

Flört etmek;

Bir kişi tarafından diğer kişi ile daha derin bir ilişkiye ilgi göstermek veya eğlence için şakacı bir şekilde yapılması durumunda, sözlü veya yazılı iletişimin yanı sıra beden dilini de içeren sosyal ve cinsel bir davranıştır.

guzel konu bi ara gaza gelip duygularımı soyluycem ona. yaşı yaşıma huyu huyuma birebir benziozz da zaten lol

daha kahvaltı bile yapamadık
ne flörtü bi durun ya
oturun işte

flört skilli yüklenmemis bana. kendim kadar mükemmel birinin olmaması da bir sorun tabi.

şey konusu açıcam forumda birinden hoşlanmak. diye tutarmi keke hsshshjs

şey konusu açıcam forumda birinden hoşlanmak. diye tutarmi keke hsshshjs
Tutar keke, sen boş konuşanlara bakma. Toplumsal olaylar, kadın hakları ile ilgili konu açtım birkaç gün önce hiç kimse yüzüne bakmadı. Kadın erkek ilişkileri üzerine açılan her konu tutar, çünkü herkes uzman bu konularda.

Tutar keke, sen boş konuşanlara bakma. Toplumsal olaylar, kadın hakları ile ilgili konu açtım birkaç gün önce hiç kimse yüzüne bakmadı. Kadın erkek ilişkileri üzerine açılan her konu tutar, çünkü herkes uzman bu konularda.
Abi suraya DM goruntulerini dokse herkes kimin eli kimin seyinde belli olmaz.
Soyleyeceklerim bunlar. Tesekkurler.

Arkadaşlar eder misiniz lütfen, ben eskiden olduğu gibi birbiriyle sirnasan ikili üyeler görmek istiyorum, kavga ettiklerinde birbirlerine laf atan aşıklar, bensiz foruma mi girdin :))) tripleri görmek istiyorum ben geçmişe dönmek istiyorum...

Geri