Forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hadi herkes flört ettiklerini yazsın da yaşamadım ya da yaşamam diyenleri ifşaaaaaa edelim. Nasıl fikir ama?

Başlık hatalı,flört etmesi olacak.Daha ilgi çeker hiç işini bilmiyorsun @Run
Gerçi forumlardaki aşklar tarzı konuyu ben açmıştım eskiden,işiniz gücünüz beni taklit etmek...

Başlık hatalı,flört etmesi olacak.Daha ilgi çeker hiç işini bilmiyorsun @Run
Gerçi forumlardaki aşklar tarzı konuyu ben açmıştım eskiden,işiniz gücünüz beni taklit etmek...
Senin forumdaki cilveleşmeler adlı konunu bulamadım :(
Bir buçuk senedir forumlar birleşti ve herhangi bir flört görememek üzücü. Sevgili olma potansiyeli yüksek birçok kişi var, ben bir çekingenlik olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu tür ortamlarda birilerinden hoşlanmamak mümkün değil :)

Karga Pasaranın kardeşi falan mı onun gibi yazdıkça yazıyor .O

Geçen gün @Karga ile bir flört olasılığı üzerinden konuşurken başımıza gelecekler listesinde olan bir karikatür atayım bari.
IMG_20200816_142047.jpg

tek hayalim. 1 2 ay sanalda flörtlestikten sonra real e dökmeliyiz ordan da nikah filan dugun derken ver elini paris,roma,prag
ben diyorum caddebostandaki evimizde yasiyalim veya göktürk deki bahceli villamda
ama istiosa yurtdisinada tasinabiliriz herhangi bir ulkeye uyarim.ona :)

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: W
oha, en sevdiğim konu başlığı. Nerede o eski flörtleşmeler? dçjadjasd

Buradan admine sesleniyorum, o kendini biliyor. hehehe

İlk flört çift için forum yönetimi hediye olarak 10'ar tane ağaç diker gibime geliyor.

Bu konu hakkında bazı şüphelerim vardı ve gerekli bilgiler sağlandı, hele diyorum bu konuya hiç yazmamış olması ilginç :) ve kendini ele verdi. Neyse hayırlı olsun diyelim, darısı @samaEL beye diyorum.
Bir de şüpheli çiftimiz var :) henüz teyit edilmedi ahaha.

Buradan cikacak flortten ne hayir gelir Allasen ya.:) O kadar ciddiyet barindiran biri yok zaten.

Geri