Forum üyelerinin yıllardır birbiri ile flört etmemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Burası sevgili bulma yeri mi diyenleri duyar gibiyim, ay ben sanal ilişkilere karşıyım diyenler favorim her zaman.
- gizli flört işleri deşifre olsun lütfen, tanışma mesajından sonra kimse benimle konuşmuyor :)

umarım bi talip'im çıkar.
gözüm çokoş bi hanımefendiye ilişti.
usul usul bana yürümesini bekleyeceğim :dd

• Kahkaha
Tepkiler: W
Flört edebilir ayrı da etmek gibi zorunluluğu yok kimsenin. Bazen olur başka.

bir insan olarak yaşamın en güzel yanının flört olduğuna inanıyorum ama lütfen aklınıza ilk gelen flört tanımını bir kenara atın lütfen.
birazdan bahsedeceğim şey aklınıza ilk gelen değil, farklı bir flört tanımı olacak. öyle forumla veya daha genel bir tabirle sanalla sınırlıda değil.

mesela bir kızım olsaydı onunla, hoşlandığı erkekler üzerinden sohbet etmek isterdim ve bu bir flörttür.

bir babayla kızı arasındaki, meçhul bir kişi üzerinden, önyargısız ve tebessüm temelli bir sohbet flörttür.

ya da oğlumla aşk hayatına dair gülümsemeli, tebessümlü sohbetim, oğlumla yaptığım bir flörttür. çok keyif verici, zevk alıncak bir sohbettir.

bir kadın veya bir erkek olarak, karşı cinsinizle yaptığınız küçük itiraflarla geçen sohbetimiz bir flörttür çünkü soyunmayı göze aldığınızda başlar flört.

hemcinsinizle de başarabileceğiniz bir şeydir. dostunuzla yaşadığınız bir sohbetin ayrıntısı samimi itiraflar flörttür.

bazen, ulan ben bunu niye anlattım ki dersiniz ama karşınızdaki anlar.flört sanki bir cinsel sona varma isteğinin ön ayağı gibi düşünülür ya buna itiraz edeceğim.

sevişmek aslında bir türlü beceremediğimiz flörtün dışımıza vurumudur.
hadi hormonları, sıvı alışverişini bi kenara atalım. sakin bir sevişmeden veya sohbetten sonra aklınızda kalan nedir? cevaplarızı dm üzerinden atabilirsiniz, bu sayede forumda yıllar sonra bir ilki gercekleştirebiliriz, bys...

Son düzenleme:
2005 ve sonrası neslin forumlara gelmesiyle canlanabilir bir durumdur, onun dışında zaten ununu elemişler eleğini asmışlar cemiyeti olarak şaka şaka, herkese başarılar.

Ben eski fordcu pardon flörtçü.. neydi eskiden öyle yahu forum aşkları meşhurdu.
Şimdi 30 yaş üstü insanlar dolu forum, ama bir kaç cilveleşme durumlarına şahit olduk..
- geçen biriyle tam flört aşamasına geldim, daha doğrusu öyle sanıyordum, ama değilmiş :)

Şimdi canlı sohbet yazılımları var. Karşındakini görüyorsun ve sürprizlerle karşılaşmıyorsun.

5acb22e3e64bc890dec312fb3bc4e93d--humour-caricature.jpg

3 kahve 2 çiçek 1 de üstteki üyeyi yorumdan sonra pm den yürüme kıvamına gelir iş ahahaass

Forumda flört beklentisi olanlar erkekler temsili. Ne yapsak menmun edemedik gençler bu kadınları :)
IMG_20200821_124913.jpg

Yeşil domates sadece turşu için kullanışlı, çok lezzetli oluyor.
yesil-domates.jpg

Sanal ilişkileri doğru bulmuyorum fakat yaşayan kişilerin de kendi tercihi olup beni hiç ilgilendirmez.

Geri