Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya dur sacmalamaaa. Hani siz kuzen gibiydiniz? Lan bir bihter behlul olayi dahami yasiyoruz... kaldiramammmDuygularım ile oynadı Sezen intihar ediyorum Okay
Biz böyle severiz sevince ya benim ya kara toprak : (Ya dur sacmalamaaa. Hani siz kuzen gibiydiniz? Lan bir bihter behlul olayi dahami yasiyoruz... kaldiramammm
plesl gurbetçileree hesap soruyor
aa cok tesekkur ederim. hepimizin mutlulugu daim olsun ♡Amcamın kızı da evlendi kocasını moskovaya götürdü. Amcam kendi yerinde iş ayarladı adam o ortama düşünce değişti. Borçlarını ödeyip kendisine araba aldıktan sonra boşadı bizim kızı. Malesef herkes ablaların gibi şanslı olmuyor. Allah mutluluklarını daim etsin ❤
Ee simdi kara topraga girecende ne pohh yicen:/Biz böyle severiz sevince ya benim ya kara toprak : (
Sevmiyor ne yapayım..Ee simdi kara topraga girecende ne pohh yicen:/
Aman bosverSevmiyor ne yapayım..
Tamam boşver dim değmez okay SjsjsjAman bosver
Elini sallasan 50si
Hislerimle oynamayın kadın bulup gitmekten bahsediyorsunuz..serçe hanım sevmediğimi nereden çıkardınız. size karşı sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez. sezen aramızı bozma.
30 bin doların varsa işçi yaparım..insan mı evcilleştirelim bu yaştan sonra.......