Forum Erkeklerinin Yurt Dışına Çıkma İsteği

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yurtdışına çıkma isteğim yok, aksine Süreyya'yı sürekli kandırmaya çalışıyorum, burada bir camping açalım diye.

İyide Avrupada kiralar nekadar biliomusun sen ?
3bin Avrodan başlıyor

Paran varsa, hayat standartlarını karşılayacak nitelikte kazanıyorsan, nerde olduğunun önemi yok. Türkiye’de de paşa paşa yaşarsın.
Yurt dışında işin , eğitiminle nitelikli bir konumda değilsen Türk olarak yaşamak kolay değil.

Geçen yıl işim için Dublin’e gittiğimde orada yaşayan insanlar içinde en mutsuz olanlar Türklerdi. Bir dışlanmışlık eziklik psikolojisi, kazandığı yetmiyor pandemide çoğu işsiz kalmış, devletin verdiği para kesilecek kaygısında. Dönseler dert kalsalar ne yapacaklarını bilmez haldelerdi.

İşin gücün küvettin varsa her yerde insan gibi yaşarsın bunlar yoksa nerde yaşarsan yaşa ağlarsın.

Ver burada aylık 100-150bin TL garanti kazanç ülke dışına çıkmayı bırak bankamatiğin önünde yatarlar xd

Tüm dünya göç halinde lol. Bak, suriler buraya, burdakiler avrupa’ya, avrupalının bir çoğu Londra’ya, Londralı Amerika’ya, Amerikalı da adalarda emekliliğe .p

şu zamanda yurtdışı düşüncesi olmayan erkek ya akpli bi milletvekilinin danışmanıdır ya da gerizekalıdır....... ah milwall beycim ah..... london eye bensiz de güzel dönüyo mu......

harbi he millwall beyi de kacirdilar fazla boğdular adami kdjsjsjsj

harbiden nerede o ya. gedson gedson diyordu o kadar. gedson bizden gitti o da gitti.

Moskovayı da övüyorlar ama oraya tahammül edemiyorum ben. Bana göre Türkiye çok güzeldir.

(genel yorum. icimden yazmak geldi)
bi kac ablam (kuzen) var ve Turkiye'den birisiyle evlenip buraya aldilar. ilk basta yasam tarzlarini gorunce bi degisik oldum. tabi damatlar buranin kulturunu, dilini bilmiyor. isleri gucleri yok henuz. yeni dogmus bebe gibi buraya yerlestiler ve ablalarim resmen herseye baktilar, hallettiler. evin adami adam degildi, kadindi. acidim biraz ablalarima, yalan yok. birde affedersin ama aptalca da buldum. gereksiz yorucu bide. ne gerek vardi diye dusunsem de, tabi bana laf dusmez. bunlar yetmez mis gibi damatlar depresyondan da gectiler (kesinlikle anliyorum sebebini). ayak uyduramadilar, zorluk cektiler. evliliklerini etkiledi ilk basta ve Turkiye'ye gidip geldiler ara ara. yillar oncesi bu tabi. suan mutlular ve hersey muthis gidiyo. damatlarin da isi gucu var, dil gelistirdiler. yani ne diyeyim? ask nelere kadir (getverdemme)

(genel yorum. icimden yazmak geldi)
bi kac ablam (kuzen) var ve Turkiye'den birisiyle evlenip buraya aldilar. ilk basta yasam tarzlarini gorunce bi degisik oldum. tabi damatlar buranin kulturunu, dilini bilmiyor. isleri gucleri yok henuz. yeni dogmus bebe gibi buraya yerlestiler ve ablalarim resmen herseye baktilar, hallettiler. evin adami adam degildi, kadindi. acidim biraz ablalarima, yalan yok. birde affedersin ama aptalca da buldum. gereksiz yorucu bide. ne gerek vardi diye dusunsem de, tabi bana laf dusmez. bunlar yetmez mis gibi damatlar depresyondan da gectiler (kesinlikle anliyorum sebebini). ayak uyduramadilar, zorluk cektiler. evliliklerini etkiledi ilk basta ve Turkiye'ye gidip geldiler ara ara. yillar oncesi bu tabi. suan mutlular ve hersey muthis gidiyo. damatlarin da isi gucu var, dil gelistirdiler. yani ne diyeyim? ask nelere kadir (getverdemme)
Burda Turkiyeden gelme bir kopek kizi birakti birde roman sevgili yapti. Geldigi yeri unutmus adi.. herkes oldugu yerden evlenmeli. En sagliklisi

Yurtdisinda yaşayan bekar bir kadin kuzenim kalsaydı düşünmeden @Oggy ile tanıştırirdim...
Teyzem de bana diyor geçen gün şaka ile karışık, oradan birini mi bulalım sana diye... Dedim İtalyansa olur yoksa beni uğraştırma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri