Forum Erkeklerinin Yurt Dışına Çıkma İsteği

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu pasaportsa benim italyan pasaportum da var

(genel yorum. icimden yazmak geldi)
bi kac ablam (kuzen) var ve Turkiye'den birisiyle evlenip buraya aldilar. ilk basta yasam tarzlarini gorunce bi degisik oldum. tabi damatlar buranin kulturunu, dilini bilmiyor. isleri gucleri yok henuz. yeni dogmus bebe gibi buraya yerlestiler ve ablalarim resmen herseye baktilar, hallettiler. evin adami adam degildi, kadindi. acidim biraz ablalarima, yalan yok. birde affedersin ama aptalca da buldum. gereksiz yorucu bide. ne gerek vardi diye dusunsem de, tabi bana laf dusmez. bunlar yetmez mis gibi damatlar depresyondan da gectiler (kesinlikle anliyorum sebebini). ayak uyduramadilar, zorluk cektiler. evliliklerini etkiledi ilk basta ve Turkiye'ye gidip geldiler ara ara. yillar oncesi bu tabi. suan mutlular ve hersey muthis gidiyo. damatlarin da isi gucu var, dil gelistirdiler. yani ne diyeyim? ask nelere kadir (getverdemme)
Amcamın kızı da evlendi kocasını moskovaya götürdü. Amcam kendi yerinde iş ayarladı adam o ortama düşünce değişti. Borçlarını ödeyip kendisine araba aldıktan sonra boşadı bizim kızı. Malesef herkes ablaların gibi şanslı olmuyor. Allah mutluluklarını daim etsin ❤

rymia arifcimi geçtin yemnediyrum

Burda Turkiyeden gelme bir kopek kizi birakti birde roman sevgili yapti. Geldigi yeri unutmus adi.. herkes oldugu yerden evlenmeli. En sagliklisi
tabi oyleleri de var. uzakta aramayacaksin bunlari zaten, aynen. bizimkilerle konusurken kuzenlerden birisi "ya benim evlenecegim ve asik olacagim kisi ta dunyanin obur ucundaysa?" diyodu. ozaman o kisi zaten sana gore degildir diye aklimdan geciyodu da, demedim

tabi oyleleri de var. uzakta aramayacaksin bunlari zaten, aynen. bizimkilerle konusurken kuzenlerden birisi "ya benim evlenecegim ve asik olacagim kisi ta dunyanin obur ucundaysa?" diyodu. ozaman o kisi zaten sana gore degildir diye aklimdan geciyodu da, demedim
2 yuzlu insanlardan korusun Rabbim. Boyle pis emelleri olanlar dilerim gun yuzu gormez

Forum gençleri yurtdısına çıkıyor

images (32).jpeg

• Beğen
Tepkiler: ne
Arkadaşım İsviçreli , Tr geldi görüştük falan annesini tanıyorum bayadır zaten.
Davet ettiler gitmedim. Kız çirkindi , çirkin ile hayat geçirmektense Tr kızlarıyla devam sjsjs

Ben uzun yıllar geçirdim, hangi forum erkekleriyse tebrik ederim, çok doğru bir istek.

Yurt dışına gitmek kötü bir şey değil. Memleket ve insan tanımış olursunuz. Arkadaşım İdris Amerikan vatandaşı biriyle evlenmiş. Şimdi bütün gün evde oturuyor. Önümüzdeki senenin sonunda gidebilecekmiş. Yabancı kanallar izliyor ve Türkiye'ye bir Amerikan Jeep'iyle izine gelme hayalleri kuruyor. Hayalleri yıkılsın istemediğim için kendisine arada Atlantik Okyanusunun olduğunu söylemedim. Jeep oradan geçemez çünkü. Hatta Türkiye'ye de bir daha zor gelir bence.

Evim şahane benzeri bir dizi izliyordu, son evne gittiğimde. Adamlar "sıradan bir terası nasıl sadece 60.000 $ masrafla şahane bir yaşam alanına" çevirdiklerini anatıyordu. Sanırım kendisi de öyle bir yerde yaşayacağını umuyor. Umutlar tükenmez. Umut varsa, hayat ta var.

Ama gerçekçi yaşayanlar hayatta daha başarılı oluyor. Hayal dünyası uçuk olanlar hep hayal kırıklıkları içinde yaşıyor.

Şahsen bir kaç kez yaşam alanımı değiştirdim. Her seferinde yeniden baştan başlamak bazen çok yıpratıcı olabiliyor.

Hep bir mekâna bağlı kalmak ta çok bunaltıyor. İki senedir Pandemi nedeniyle aynı ortama tıkalı kaldım ve bazen kaçasım geliyor.

Tavsiyem, imkânınız varsa bol bol gezin. Size iyi gelecek. İmkânınız yoksa, hayal kurmaktan başka bir şey de yapamazsınız.

Nerede yaşarsanız yaşayın, iyi dostlar edinmeye bakın. Hayat parayla değil, iyi insanlarla güzel. Şahsen İdris'in gitmesine üzüleceğim.

Son düzenleme:
hiçbir ülke şehir istanbul gibi gözel olamaz
ama yaşam şartları tabikide tırt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri