Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasip olur mu bebi kac ablam (kuzen) var ve Turkiye'den birisiyle evlenip buraya aldilar.
Amcamın kızı da evlendi kocasını moskovaya götürdü. Amcam kendi yerinde iş ayarladı adam o ortama düşünce değişti. Borçlarını ödeyip kendisine araba aldıktan sonra boşadı bizim kızı. Malesef herkes ablaların gibi şanslı olmuyor. Allah mutluluklarını daim etsin ❤(genel yorum. icimden yazmak geldi)
bi kac ablam (kuzen) var ve Turkiye'den birisiyle evlenip buraya aldilar. ilk basta yasam tarzlarini gorunce bi degisik oldum. tabi damatlar buranin kulturunu, dilini bilmiyor. isleri gucleri yok henuz. yeni dogmus bebe gibi buraya yerlestiler ve ablalarim resmen herseye baktilar, hallettiler. evin adami adam degildi, kadindi. acidim biraz ablalarima, yalan yok. birde affedersin ama aptalca da buldum. gereksiz yorucu bide. ne gerek vardi diye dusunsem de, tabi bana laf dusmez. bunlar yetmez mis gibi damatlar depresyondan da gectiler (kesinlikle anliyorum sebebini). ayak uyduramadilar, zorluk cektiler. evliliklerini etkiledi ilk basta ve Turkiye'ye gidip geldiler ara ara. yillar oncesi bu tabi. suan mutlular ve hersey muthis gidiyo. damatlarin da isi gucu var, dil gelistirdiler. yani ne diyeyim? ask nelere kadir (getverdemme)
Niye be noldu.arif iyidirrymia arifcimi geçtin yemnediyrum
tabi oyleleri de var. uzakta aramayacaksin bunlari zaten, aynen. bizimkilerle konusurken kuzenlerden birisi "ya benim evlenecegim ve asik olacagim kisi ta dunyanin obur ucundaysa?" diyodu. ozaman o kisi zaten sana gore degildir diye aklimdan geciyodu da, demedimBurda Turkiyeden gelme bir kopek kizi birakti birde roman sevgili yapti. Geldigi yeri unutmus adi.. herkes oldugu yerden evlenmeli. En sagliklisi
2 yuzlu insanlardan korusun Rabbim. Boyle pis emelleri olanlar dilerim gun yuzu gormeztabi oyleleri de var. uzakta aramayacaksin bunlari zaten, aynen. bizimkilerle konusurken kuzenlerden birisi "ya benim evlenecegim ve asik olacagim kisi ta dunyanin obur ucundaysa?" diyodu. ozaman o kisi zaten sana gore degildir diye aklimdan geciyodu da, demedim
Sari bavullu bizim plesk. Ah canim nekadarda mutlu
Serceyi tıkmıştir o bavula :pSari bavullu bizim plesk. Ah canim nekadarda mutlu
Öldu desene rahmetliSerceyi tıkmıştir o bavula :p
O beni sevmiyor SezenÖldu desene rahmetli
beni buralardan götürecekse çirkine de razıyım.Arkadaşım İsviçreli , Tr geldi görüştük falan annesini tanıyorum bayadır zaten.
Davet ettiler gitmedim. Kız çirkindi , çirkin ile hayat geçirmektense Tr kızlarıyla devam sjsjs
Biliyorum. Bak yavrum. Plesk boyledir iste.once oyalar umut verir sonra kscar gider.. birdaha kanma hemiiiii. Dunya kotuuu insanlar kotuuuO beni sevmiyor Sezen![]()
Duygularım ile oynadı Sezen intihar ediyorum OkayBiliyorum. Bak yavrum. Plesk boyledir iste.once oyalar umut verir sonra kscar gider.. birdaha kanma hemiiiii. Dunya kotuuu insanlar kotuuu